Kom je bij ons werken?

 

Bij Ploegam zijn we altijd op zoek naar grondige denkers en gedreven doeners. Mensen die van aanpakken weten, naar slimme oplossingen zoeken en altijd in ontwikkeling zijn. Eerlijk is eerlijk, wij vragen veel van onze mensen. We zijn harde werkers en gaan er voor de volle 100% voor. Je krijgt daar ook veel voor terug: je krijgt alle kans om je te ontwikkelen. Het is aan jou om die te pakken!

 

Je komt bij ons niet in een gespreid bedje. Daarvoor is ons familiebedrijf veel te veel in ontwikkeling. En dat is ook wat wij van onze mensen vragen: ontwikkel jezelf en groei met ons mee. Nieuwe mensen moeten ons helpen de volgende stap te zetten. Durf je het aan om samen met ons nieuwe wegen in te slaan? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren op één van onze vacatures of ons een open sollicitatie te sturen naar sollicitatie@ploegam.nl

 


 

Openstaande vacatures

 Leerling heier
(funderingsmedewerker)

Constructief ontwerper
Waterbouw

Vrachtwagenchauffeur

kraancombinatiewagen


 

Chauffeur asfaltset

Vakman GWW
(werkgebied West-Brabant)
Calculator (Oss)
    

Administratief medewerker

Uitvoerder waterbouwconstructies Maatvoerder

Heibaas / heier

Customer Care-medewerker Elektricien installatie laadpalen
     
Projectcontroller Werkvoorbereider kabels en leidingen Funderingsmachinist
 

Stages beschikbaar

Als bedrijf laten wij ons graag inspireren door studenten. Tijdens je opleiding heb je kennis vergaard, en wij geven je graag de kans die kennis te toetsen in de praktijk. Ontdek hoe theorie in de praktijk wordt toegepast. Tegelijkertijd leren wij van jou: de frisse blik van de student geeft ons een nieuwe kijk op onze dagelijkse werkzaamheden. Zie jij kansen om jouw kennis en gedrevenheid binnen ons bedrijf in te zetten? Dan ontvangt onze HR-afdeling graag een open sollicitatie met daarbij een omschrijving van je opdracht. 

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Werken bij Ploegam

Sta marketingcookies toe om deze video te bekijken en ververs daarna de webpagina. Klik hier om uw cookietoestemming te wijzigen.
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief