Hoofdinhoud

Grondwerk

Grondverzet is 
onze basis

Vanaf dag één voeren wij projecten uit in het grondverzet. Het uitgraven en verplaatsen van grond en bodem met grote machines, is de basis van ons bedrijf. Vanuit het grondverzet hebben we Ploegam stap-voor-stap ontwikkeld tot de integrale projectorganisatie die wij nu zijn. 

Tegenwoordig is grondverzet veelal een onderdeel van het totale pakket dat wij uitvoeren voor een opdrachtgever. Onze kracht in het grondverzet is onverminderd het verbinden van vakmensen, uitstekend materieel en een oplossingsgerichte aansturing. Wij denken mee met de opdrachtgever en bieden meerwaarde in de uitvoering. Zo zijn we nog altijd de meest veelzijdige specialist op het gebied van grondverzet. 

Wat doen we?

De kern van het werk is kubieke meters zand, grond of klei slim verplaatsen en hergebruiken. Denk daarbij aan het bouwen van dijken, het verleggen van beken en het ecologisch opwaarderen van natuurgebieden. Daarnaast zijn er ook de specialistische klussen: ontgraven van gebieden waar zich niet-gesprongen explosieven bevinden, graven onder begeleiding van een archeoloog, rioleringswerk en baggeren.  

Mannen met oranje veiligheidshesjes in het zand bij kraan

Werken bij Ploegam

Heb jij #PloegamPower?

Is grondverzet ook jouw basis? Wij zijn altijd op zoek naar grondige vakmensen die met hun poten in de klei staan. Kijk eens tussen onze vacatures of er iets voor je bij zit, of kom op de koffie om de mogelijkheden te bespreken! 

Onze grondige vacatures

Meer weten?

Marijn Arts

Projectmanager