Hoofdinhoud

Cultuur

Welkom bij onze familie

Welkom bij Ploegam, waar grondige denkers en gedreven doeners elke dag met veel plezier werken aan het verbeteren van ons land. Wij zijn een familiebedrijf dat zich inzet voor een mooier én veiliger Nederland, met een sterke focus op duurzaamheid.

Dat doen we samen. Want Ploegammers zijn echte samenwerkers. Met het projectteam, combinanten, opdrachtgevers en de omgeving. Onze mensen voegen aan elk project PloegamPower toe: aan integrale dijkversterkingen van tientallen miljoenen, én aan lokale natuurprojecten met een klein team. Dat betekent oplossingsgericht samenwerken, met een daadkrachtige aanpak en ondernemerschap. Zo voegen wij waarde toe aan projecten en creëren we meerwaarde voor de opdrachtgever én de omgeving.

447

gezellige collega's

4 weken

zomervakantie

tot 2028

gevulde werkvoorraad

 

Onze mensen staan bij ons altijd op één

‘Als bedrijf vinden wij het belangrijk om midden in de maatschappij te staan’, zegt directeur Gijs Ploegmakers. ‘Onze mensen staan bij ons altijd op één. De persoon en diens motivatie gaat bij ons dan ook vóór scholing en ervaring: dat laatste is zeker ook belangrijk, maar wij kijken liever naar het menselijke aspect.’

Wat maakt een echte Ploegammer?

Iedereen die bij ons werkt is een echte Ploegammer. Allemaal zijn we uniek, maar wij zien toch ook wel wat overeenkomsten. Wij zijn samenwerkers, die van aanpakken weten en die hun gezonde boerenverstand gebruiken. En we durven anders te kijken naar projecten en nieuwe oplossingen aan te dragen. Deze aanpak heeft ons al mooie dingen opgeleverd: de Spiegelwaal in Nijmegen, Ooijen-Wanssum, de fietsbrug over de A2 bij Eindhoven, de kunstzinnige Windboom in Bernheze en de eerste elektrische grondverzetmachine. Innovaties die ons verder brengen en die wij dankzij onze vakmensen hebben gerealiseerd.

Samen met jou werken we aan een prachtige toekomst voor Nederland, waarin we trots zijn op wat we samen bereiken. Grondige denkers en gedreven doeners: welkom bij onze familie!

Ilvy Ploegmakers

Commercieel directeur

Werkplezier bij Ploegam

Ben jij een grondige denker of gedreven doener en wil je mee bouwen aan een mooier, veiliger en duurzamer Nederland? Sla met ons een nieuwe weg in! Werken doe je het grootste deel van de week, dus het is belangrijk dat je er plezier in hebt. Kijk eens bij onze vacatures of er iets voor je bij staat, of neem contact op voor een open gesprek. 

Uitgelichte vacatures