Hoofdinhoud

Cultuur

Welkom bij onze familie

Welkom bij Ploegam, waar grondige denkers en gedreven doeners elke dag met veel plezier werken aan het verbeteren van ons land. Wij zijn een familiebedrijf dat zich inzet voor een mooier én veiliger Nederland, met een sterke focus op duurzaamheid.

Dat doen we samen. Want Ploegammers zijn echte samenwerkers. Met het projectteam, combinanten, opdrachtgevers en de omgeving. Onze mensen voegen aan elk project PloegamPower toe: aan integrale dijkversterkingen van tientallen miljoenen, én aan lokale natuurprojecten met een klein team. Dat betekent oplossingsgericht samenwerken, met een daadkrachtige aanpak en ondernemerschap. Zo voegen wij waarde toe aan projecten en creëren we meerwaarde voor de opdrachtgever én de omgeving.

Illustratie van een vrouw met knot en een bouwvakker met helm

447

gezellige collega's

Illustratie van een kalender met zon

4 weken

zomervakantie

Illustratie van een hand met duim omhoog en sterretjes

tot 2028

gevulde werkvoorraad

 

Onze mensen staan bij ons altijd op één

‘Als bedrijf vinden wij het belangrijk om midden in de maatschappij te staan’, zegt directeur Gijs Ploegmakers. ‘Onze mensen staan bij ons altijd op één. De persoon en diens motivatie gaat bij ons dan ook vóór scholing en ervaring: dat laatste is zeker ook belangrijk, maar wij kijken liever naar het menselijke aspect.’

Man met oranje jas en helm in overleg met kraanmachinist in een blauwe kraan

Wat maakt een echte Ploegammer?

Iedereen die bij ons werkt is een echte Ploegammer. Allemaal zijn we uniek, maar wij zien toch ook wel wat overeenkomsten. Wij zijn samenwerkers, die van aanpakken weten en die hun gezonde boerenverstand gebruiken. En we durven anders te kijken naar projecten en nieuwe oplossingen aan te dragen. Deze aanpak heeft ons al mooie dingen opgeleverd: de Spiegelwaal in Nijmegen, Ooijen-Wanssum, de fietsbrug over de A2 bij Eindhoven, de kunstzinnige Windboom in Bernheze en de eerste elektrische grondverzetmachine. Innovaties die ons verder brengen en die wij dankzij onze vakmensen hebben gerealiseerd.

Samen met jou werken we aan een prachtige toekomst voor Nederland, waarin we trots zijn op wat we samen bereiken. Grondige denkers en gedreven doeners: welkom bij onze familie!

Ilvy Ploegmakers

Commercieel directeur

Werkplezier bij Ploegam

Ben jij een grondige denker of gedreven doener en wil je mee bouwen aan een mooier, veiliger en duurzamer Nederland? Sla met ons een nieuwe weg in! Werken doe je het grootste deel van de week, dus het is belangrijk dat je er plezier in hebt. Kijk eens bij onze vacatures of er iets voor je bij staat, of neem contact op voor een open gesprek. 

Twee mannen met oranje jassen en helmen in overleg met chauffeur van Ploegam vrachtwagen
Twee lachende mannen in oranje veiligheidsjassen voor bouwhekken
Vrouw en man met oranje veiligheidsjassen lopen over het gras met een blauwe kraan op de achtergrond
Lachende man en vrouw met oranje veiligheidsjassen en helmen voor een blauwe kraan en vrachtwagen
Man en vrouw met oranje veiligheidsjassen en helmen in overleg buiten
Twee mannen met oranje veiligheidshesjes in overleg op het zand
Ploegam medewerkster met oranje jas en witte helm met damwanden op de achtergrond
Lachende man kijkt naar buiten door het raam van een blauwe bus
Twee mannen met oranje veiligheidshesjes in overleg op straat

Uitgelichte vacatures