Hoofdinhoud

Ploegam Groep

Samen staan
we sterk

Ploegam heeft als missie om Nederland iedere dag mooier, veiliger en duurzamer te maken. Dat kunnen we niet alleen: samenwerking is van essentieel belang. Daarom vormen we de Ploegam Groep, waarin we ons verbinden aan partners met dezelfde visie. Zo maken we elkaar sterker, en verstevigen we onze posities op het gebied van laadinfrastructuur, elektrificatie, waterbouw, transport en ondergrondse infra. 

Eén grote familie

 

Binnen de Ploegam Groep bevinden zich allerlei expertises, verbonden door hetzelfde dna: dat van harde werkers met passie voor projecten. We zijn één grote familie. Door onze verbinding versterken we elkaar. Waar de één meer vakmensen heeft die ervaring hebben met de aanbestedingenmarkt en het ontwerpen van complexe projecten, heeft de ander een sterke lokale positie of juist een specifiek type materieel om mee te bouwen. Bekijk hier het overzicht van de bedrijven in onze familie en leer ze kennen.

Onze familieleden

Ploegam

Bij Ploegam ligt de basis van de Ploegam Groep. Met de grondleggers, broers Gijs en Chris Ploegmakers, aan het roer timmert deze bouwer hard aan de weg. Ploegam wordt gedreven door een innovatieve ondernemersgeest. Daarmee realiseren ze dijkversterkingen, gebiedsontwikkelingen en infrastructurele verbindingen, het liefst op een duurzame manier met zo min mogelijk uitstoot. 

Ook vormt Ploegam intensieve samenwerkingsverbanden. Met deze partners vullen wij elkaars expertise aan en versterken onze posities.

 

Staad Groep

Staad is erkend importeur en dealer van Develon grondverzetmachines (voorheen Doosan) in Midden- en Zuid-Nederland.

 

Dijkzone Alliantie

In de Dijkzone Alliantie werkt Ploegam samen met Dura Vermeer en een aantal sterke partners aan grote dijkversterkingsprojecten in Nederland.

Twee schepen op een rivier met een blauwe kraan en huizen op de achtergrond
Man met oranje jas en witte helm met een blauwe kraan op de achtergrond

Werken bij

Heb jij PloegamPower?

Wij zoeken altijd vakmensen die onderdeel van onze familie willen worden en bijdragen aan onze ambities. We zijn harde werkers, vinden samenwerken belangrijk en zijn trots op wat we bereiken. Iets voor jou?  

Bekijk onze vacatures