Hoofdinhoud

Bereikbaarheid & Mobiliteit

Wij zetten ons in voor
veilige verbindingen

Wij zetten ons dagelijks in om Nederland bereikbaar te houden. Dat doen we door wegen aan te leggen, bruggen te bouwen en fietspaden te verbeteren. Maar ook door ons in te zetten voor toekomstproof transport en te zorgen dat internet werkt: we verhelpen storingen aan netwerken en zorgen voor verbinding.   

Het bereikbaar houden van Nederland geldt natuurlijk voor onze infraprojecten. Maar ook bij integrale projecten spelen bereikbaarheid en mobiliteit een grote rol. Tijdens onze werkzaamheden moet de omgeving toegang behouden tot huis en werk. Ook de hulpdiensten moeten natuurlijk veilig bereikbaar zijn. Daarom nemen we dit onderwerp al mee in de planvorming. In samenspel met bevoegd gezag, de opdrachtgever en de omgeving ontwikkelen we een plan zodat iedereen veilig van A naar B komt. 

Viaduct over weg met lantaarnpalenen een groene berm
Lachende man kijkt door het raam van een blauwe Ploegam vrachtwagen

Infrastructurele uitdagingen

In onze infraprojecten staat bereikbaarheid centraal. Geen uitdaging is ons te gek! In verschillende samenwerkingsvormen (van traditionele RAW-contracten tot UAV-gc, bouwteams en tweefasenprojecten) zorgen we samen met onze opdrachtgevers voor wegen, tunnels, rotondes, ecoducten, fietspaden en bruggen.

 

Onze expertise: infra

 

 

Mobiliteit

Onze transporttoppers zijn een essentieel onderdeel van mobiliteit in ons werk. De planners zorgen dat onze projecten voorzien zijn van materialen en de chauffeurs rijden door heel Nederland om dat te verzorgen. Dat doen we bovendien steeds vaker elektrisch, met het oog op de toekomst. Bekijk hoe wij transport met ons werk verbinden!

 

Onze expertise: transport

Met deze projecten zorgen we voor verbinding:

Bekijk alle projecten

Onze ambities 


Op een duurzame manier werken aan verbinding, bereikbaarheid en mobiliteit is een belangrijk onderdeel van onze ambities. Wanneer wij door Nederland rijden, zien we overal mogelijkheden voor de toekomst. Benieuwd naar onze toekomstvisie?  

 

Bekijk onze duurzame ambities

Het laatste nieuws over bereikbaarheid en mobiliteit

Bekijk al het nieuws