Waterpartijen en duikers Medelsestraat

Opdrachtgever
Industrieschap Medel
Onze expertises
Grondwerk
Onze werkzaamheden
Aanleg waterberging
Duikerconstructies
Net voor Tiel, op het bedrijvenpark aan de Medelsestraat, werkt Ploegam aan het project Waterpartijen en duikerconstructies Medel. De opdracht: drie waterpartijen realiseren en vier duikerconstructies maken.

 

Wat we eigenlijk doen is het maken van waterbuffers, voor het toekomstige uitgebreide bedrijventerrein waar gebouwd gaat worden. Alleen dan op de Ploegam-manier: we graven drie meter onder het maaiveld 'zonder bronnering'. Dit houdt in dat we ontgraven en dan gelijk het gat weer met klei dichtzetten tot het maaiveld. 

Wanneer de klei er lang genoeg op heeft gezeten, halen wij er weer twee meter klei af. Zo blijft er één meter klei zitten, als afdeklaag zowel in de bodem als in het talud (de helling). 

 

Uitdagend

Het is een uitdagend werk, omdat je nooit weet hoe het van tevoren gaat lopen. Elke dag gaan we er met het team voor om een succes te maken van dit werk. Dat lukt alleen als iedere medewerker ervaring en passie voor het vak heeft. We weten wat we aan elkaar hebben en gaan er iedere dag weer voor. Samen maken we er een succesvol project van! 

"Iets dat bedacht is, moeten waarmaken in de praktijk. Het geeft een goed gevoel als dat samen lukt!"

Tom Beunk
Uitvoerder
Tom Beunk
Aanvang
maart 2017
Looptijd
6 maanden
Omvang
€ 604.700
Status
Afgerond
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief