Aanleg jachthaven Maashaven Roermond

Opdrachtgever
Boulevard Nautique Roermond BV
Onze expertises
Waterbouw
Onze werkzaamheden
Aanbrengen drijvende steigers en paviljoen
Advies
Engineering
Leveren en aanbrengen stalen palen
NGE-onderzoek
Ontwerp en realisatie
Vergunningen

De Maashaven Roermond is gelegen nabij het Outlet Center in Roermond. De haven geeft de stad Roermond net dat beetje extra: zowel voor de gemeente Roermond als voor de omgeving heeft de haven veel meerwaarde. Na het shoppen in het Outlet Center flaneren bezoekers over de boulevard, met uitzicht op de Maas en de prachtige jachten die hier aanmeren. 


Advies, ontwerp en realisatie

Aan opdrachtgever Boulevard Nautique hebben de specialisten van Ploegam Waterbouw hun advies uitgebracht over de inrichting en aanleg van de jachthaven. Want Ploegam realiseert niet alleen, wij adviseren ook! Op basis van het advies hebben wij ook de opdracht gekregen voor de engineering en het ontwerp van de jachthaven. Vervolgens hebben we hier NGE-onderzoeken uitgevoerd om te kijken of er geen niet-gesprongen explosieven meer verborgen lagen, en tenslotte hebben we de jachthaven mogen realiseren. 

We hebben hiertoe stalen palen geleverd en in de haven aangebracht, waaraan vervolgens drijvende steigers en een paviljoen bevestigd zijn. Zo kan de jachthaven mee met de waterstand van de Maas en liggen de jachten er altijd op hun mooist bij!


Meer weten over het advies van Ploegam Waterbouw, of zelf advies nodig voor jouw project? Lees hier meer over onze expertise. 

"Ook dit deel van Roermond is dankzij het advies, ontwerp en de realisatie van onze waterbouw-specialisten weer een stukje mooier!"

Rick Slats
Uitvoerder
Rick Slats
Deel dit project
Aanvang
juni 2017
Looptijd
1 maanden
Omvang
n.t.b
Status
Afgerond

Soortgelijke Projecten

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief