Hoofdinhoud

Ploegam neemt deel in Cor van Schaijk uit Nistelrode

17-05-2023

Met ingang van 1 juni 2023 neemt Ploegam deel in collega-transportbedrijf Cor van Schaijk. Transportbedrijf Cor van Schaijk, is blij met deze stap: “Dankzij deze samenwerking is onze toekomst geborgd en blijven wij met z’n allen werken aan een mooie toekomst in de grond-, weg- en waterbouw.”

Gijs Ploegmakers, algemeen directeur van Ploegam, is op zijn beurt ook erg blij met deze stap. “Wij werken al jaren op allerlei projecten samen met Transportbedrijf Cor Van Schaijk. Zo hadden we een nauwe samenwerking toen we 4 miljoen kuub zand transporteerden voor de A16 in Rotterdam, en werken we in de wintermaanden samen aan de gladheidsbestrijding in de omgeving van Uden. Transportbedrijf Cor van Schaijk is een bedrijf dat bij ons past. We halen een team van vakmensen in huis die ons werk aanvullen en versterken. Zo zorgen we voor een mooi toekomstperspectief voor onze familiebedrijven.”

 

Emiel van Schaijk sluit zich aan bij de woorden van Gijs.  “Wij kennen Ploegam als een sterke en fijne partner. En we zijn blij dat we bij de Ploegamfamilie mogen aansluiten. Voor onze mensen is het een mooie stap, omdat wij hiermee voor hen een duurzame toekomst borgen. Bovendien kunnen we met de ondersteuning vanuit Ploegam blijven doen waar we goed in zijn: transport voor projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Voor onze mensen en opdrachtgevers verandert er niets. Zij blijven werken voor en met Transportbedrijf Cor van Schaijk en blijven contact houden met mij. Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze deelneming onze opdrachtgevers nog beter bedienen.”

 

Kijk voor meer informatie op: www.corvanschaijk.nl

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws