Hoofdinhoud

Dag van de Bouw in Ooijen-Wanssum

31-05-2018

Op zaterdag 2 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Combinatie Mooder Maas (Dura Vermeer-Ploegam) nodigt iedereen van harte uit om die dag een kijkje te nemen op twee locaties in het projectgebied van de Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. De Dag van de Bouw duurt van 10:00u tot 16:00u en is gratis toegankelijk. Voor jong en oud is er vanalles te zien en te doen!

Unieke openstelling Ooijen-Wanssum

Tijdens de Dag van de Bouw zijn twee werklocaties van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum open voor publiek. In Broekhuizenvorst krijgen bezoekers de unieke kans om op het dek van brug Ooijen te lopen, dat al voor een deel is gestort. In Wanssum staat de rondweg centraal. Op beide locaties geven medewerkers toelichting over de huidige werkzaamheden en alles wat bij dit megaproject komt kijken. Kinderen kunnen zich vermaken met een quiz, op de springkussens of in een zandbak. 

Ooijen-Wanssum

Ploegam's trots

In Ooijen-Wanssum werkt Ploegam samen met Dura Vermeer aan de realisatie van een gebiedsontwikkeling: het project biedt een oplossing voor hoogwater, lost de verkeersdrukte in de dorpskern van Wanssum op en geeft een nieuwe economische impuls aan de streek Ooijen-Wanssum. Het is één van de grootste projecten in de portefeuille van Ploegam. Onze grondige denkers en gedreven doeners zijn dan ook erg trots op dit project en laten het graag zien tijdens de Dag van de Bouw. 

Alle informatie over deze dag, de te bekijken locaties, aanwezige horeca, activiteiten voor kinderen en routes en plattegronden zijn te vinden op www.ooijen-wanssum.nl.

 

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Het is een unieke gelegenheid om rond te lopen op de bouwplaats en te zien hoe de bouw werkt.

Brug Ooijen
Brug Ooijen

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws