Hoofdinhoud
Gebiedsontwikkeling & Natuurherstel

Vakantiepark Harbour Village

Opdrachtgever

Het Zilveren Schor Developments BV

Expertise

Grondwerk

Werkzaamheden

Ontgronden van de oppervlakte

Bouwrijp maken

Ontgraven van bouwputten

Aanvullen woningen

Aan de Zilverenschorweg te Arnemuiden wordt gewerkt aan een nieuw luxe vakantiepark genaamd Harbour Village. Hier worden 78 luxe vakantiewoningen gebouwd, omringd door het water van het Veerse Meer. 

Combinatie Natuurontwikkeling Maasplassen

Ploegam voert hier de grondwerkzaamheden uit in combinatie met Grondbank Nederland, onder de naam Combinatie Natuurontwikkeling Maasplassen. Aan Ploegam de taak om voor dit project de benodigde watergangen te ontgraven, beschoeiing te zetten en de gerealiseerde luxe vakantiewoningen aan te vullen. 

 

Genieten van Zeeland

Wanneer de werkzaamheden klaar zijn, kan iedere bewoner zijn of haar vakantiewoning aan het Veerse Meer bereiken via het water. De woningen zijn voorzien van een inpandig boothuis en aanlegsteiger. Met de aankoop van zo'n exclusieve, luxe villa kan de bewoner genieten van het prachtige Zeeland zoals het bedoeld is: aan het water! 

 

Uitdaging

Het is een uitdaging om dit project in goede banen te leiden: er zijn veel andere partijen waarmee samengewerkt wordt - bijvoorbeeld de aannemer die verantwoordelijk is voor de bouw van de vakantiewoningen. Door middel van goede communicatie zorgen we dat we elkaar niet in de weg staan en samen een prachtig vakantiepark kunnen opleveren.

Over dit project

Aanvang

2016-06-01

Omvang

€ 1.055.000

Looptijd

36 maanden

Status

Afgerond

Elke dag gaan we er met het hele team weer voor om de dag tot een succesvol einde te leiden, en uiteindelijk tot een succesvol project!

Jeroen van den Ouweland

Uitvoerder

Andere projecten

Bekijk alle projecten