Hoofdinhoud
Gebiedsontwikkeling & Natuurherstel

Uitbreiding visvijver Reuver

Opdrachtgever

Gemeente Beesel

Expertise

Grondwerk

Transport

Werkzaamheden

Grondverzet

Ploegam is momenteel met een klein team bezig met de uitbreiding van visvijver Sebastopol in Reuver. Het gaat om uitdieping van Roversheideplas en aanleg van een kindervijver en kikkerpoel. De opdracht is Ploegam gegund door de gemeente Beesel. De visvijvers worden na afronding in gebruik genomen door HSV de Forel (hengelsportvereniging).

Collega’s Ad van den Elzen en Jan van Lokven zijn samen aan de slag om de visvijvers uit te diepen, te vergroten om meer visplekken te creëren. Jan van Lokven vertelt over het project: “Ik ben nu bezig met uitbaggeren van de Roversheideplas. Een mooie klus. Daarnaast ga de plas eens zo groot maken, zodat er meer mensen gebruik van kunnen maken. Daarna gaan we op het terrein ook een kindervijver en kikkerpoel aanleggen.”

 

Meer foto's en filmpjes

Op de website CarpHeaven worden onze werkzaamheden door enthousiaste vissers in de gaten gehouden. Regelmatig plaatsen de vissers updates, foto's en filmpjes, zoals dit dronefilmpje van de werkzaamheden door enthousiasteling Sem Piek. Je vindt de pagina met alle updates, foto's en filmpjes hier

Over dit project

Aanvang

2020-04-01

Looptijd

1 maanden

Status

Afgerond

Werken aan meer visplezier voor de mensen; dat vind ik altijd leuk om te doen.

Jan van Lokven

Machinist

Andere projecten

Bekijk alle projecten