Hoofdinhoud
Gebiedsontwikkeling & Natuurherstel

Uitbreiding los- en laadkade Havens Diervoeders

Opdrachtgever

Havens Diervoeders

Expertise

Waterbouw

Werkzaamheden

Aanbrengen damwanden

Vergunningen

Grondwerk t.b.v. bouwkuip

Betonwerk

Havens Diervoeders produceert diervoerders voor alle takken van de dierhouderij. Een gewaardeerde specialist die diervoeders over de hele wereld verkoopt. Voor het uitbreiden van de laad- en losfaciliteiten op de locatie in Maashees hebben ze Ploegam ingeschakeld.

“Havens Diervoerders heeft een hele duidelijke wens: uitbreiding van de laad- en loscapaciteit zonder dat de huidige werkzaamheden hinder ondervinden. Het betekent vooral veel overleggen om te zorgen dat we aan de voorkant helder hebben wat we gaan doen en wanneer. De uitvraag is omvangrijk en om het geheel goed te overzien en te organiseren is het werk in verschillende fasen opgedeeld: sloopwerk, nieuwbouw, betonwerk en overige werkzaamheden (o.a. infrawerk en vergunningen). Zo komen we tot een gefundeerd werkplan dat we samen met de opdrachtgever strikt volgen”, aldus Yoeri Slats, projectleider.

 

“Het is een mooie uitdaging: werken in een werkende omgeving. Je hebt meer zaken om rekening mee te houden. Van veiligheid tot planning; alles ligt onder het vergrootglas. Voor ons de taak daar op een goede manier mee om te gaan. En ik moet zeggen, dat lukt goed. We werken écht samen aan het grote doel: zorgen dat Havens weer jaren vooruit kan op deze locatie.”

 

Projectupdate:

De afgelopen maanden heeft Ploegam het project voorbereid. Vervolgens is gestart met sloopwerkzaamheden en de realisatie van heeft de onderbouw voor de nieuwe kade. Nu gaan we aan de slag met de betonconstructie. De betonbalk wordt verlengd en we brengen een betonnen platform, bouwkuip en kelder aan. Ploegam regisseert het complete werk, maar schakelt voor diverse werkzaamheden specialisten in.

 

Wilt u meer weten over dit project?
Neem dan contact op met Yoeri Slats +31-61868003

Over dit project

Aanvang

2018-10-01

Status

Afgerond

Uitbreiding realiseren, terwijl iedereen aan het werk is!

Yoeri Slats

Projectmanager

Andere projecten

Bekijk alle projecten