Uitbreiding Jachthaven Hermus – Roermond

Opdrachtgever
Onze expertises
Waterbouw
Onze werkzaamheden

Midden in het Maasplassengebied op het schiereiland Hatenboer nabij Roermond ligt jachthaven Hermus. Een prachtige plek waar het goed toeven is voor de watersporter die van rust en comfort houdt. Een gewilde plek waar steeds meer recreanten hun boot graag aanmeren. Om aan de groeiende vraag tegemoet te komen, heeft de exploitant Ploegam gevraagd het aantal bootsteigers uit te breiden.

 

Kees de Vries, hoofduitvoerder Ploegam Waterbouw, vertelt over dit project: “De jachthaven hebben we stevig aangepakt. We zijn gestart met het verwijderen van groen, stortsteen en de strekdammen (grond en grind). Vervolgens hebben we nieuwe palen aangebracht voor de bootsteigers. Momenteel ronden we de laatste fase van het project af: we brengen de wegverharding aan.”

 

Met de nieuwe ligplaatsen is de jachthaven gereed voor de komende watersportseizoenen. Kees kijkt met een goed gevoel terug op het project. “Het is een project dat goed bij ons past. We hebben de regie gevoerd en het werk van A tot Z georganiseerd en uitgevoerd met een eigen team. Het werk sluit mooi aan bij onze ambitie: Nederland mooier maken! Wij bedanken Jachthaven Hermus dan ook hartelijk voor het gunnen van de opdracht.”

"Een project dat aansluit bij onze ambitie: Nederland mooier en veiliger maken!"

Kees de Vries
Hoofduitvoerder
Kees de Vries
Aanvang
oktober 2018
Looptijd
4 maanden
Omvang
n.t.b.
Status
Afgerond
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief