Reconstructie Ransdalerstraat

Opdrachtgever
Gemeente Voerendaal
Onze expertises
Infra
Onze werkzaamheden
Vervangen verhardingen
Rioleringswerkzaamheden
Aanbrengen grondkerende constructies
Bijkomende werkzaamheden
Uitvoeren onderhoud
Tussen Voerendaal en Schin op Geul ligt de drukke verbindingsweg Ransdalerstraat, waar dagelijks veel automobilisten gebruik van maken.

 

In opdracht van de gemeente Voerendaal voert Ploegam Infra werkzaamheden uit op deze weg. Ploegam Infra brengt op de Ransdalerstraat een betonriool aan voor het opvangen van het vuilwater. Naast de aanleg van het betonriool wordt ook een pvc riool aangebracht voor het opvangen van het regenwater. Tijdens de rioleringswerkzaamheden worden ook de huis- en kolkaansluitingen vervangen.

 

Naast het vervangen van het rioolstelsel wordt er een nieuwe elementenverharding aangebracht en wordt de rijbaan voorzien van een nieuwe asfaltverharding. Ook brengt Ploegam grondkerende constructies, groenvoorzieningen en kleine staalwerken aan op de Ransdalerstraat. 

 

De omgeving

Het uit te voeren werk valt in een gebied waarin circa 30 tot 50 ondernemers zijn gevestigd. Voor ons is het belangrijk om deze bedrijven zo min mogelijk te hinderen tijdens de werkzaamheden. Daarom voeren wij de werkzaamheden in fases uit: zo ondervindt het doorgaande verkeer minimaal hinder van de werkzaamheden en kunnen wij het gebied netjes opleveren voor de omgeving.  

"De Ransdalerstraat ligt in een heuvelachtig gebied, waar meer dan 30 ondernemers zijn gevestigd. Dit maakt de uitvoering erg uitdagend!"

Bert Wijdeven
Projectleider
Bert Wijdeven
Aanvang
oktober 2017
Looptijd
12 maanden
Omvang
€ 2.237.000
Status
Afgerond
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief