Herinrichting Tempelgebied Sittard

Opdrachtgever
Onze expertises
Grondwerk
Onze werkzaamheden

Dinsdag 2 juni start Ploegam met de herinrichting van het plein rondom Den Tempel. We gaan onder meer de riolering aanpassen, nieuwe bestrating aanleggen, openbare verlichting vernieuwen, Waltracé zichtbaar maken, stolpersteinen terugleggen en verlichtingsplan realiseren.

 

Een uitdagende klus

De coronamaatregelen komen nog eens bovenop de uitdaging die we hebben als we werken in een open en levendige omgeving. Uiteraard houden we de anderhalve meter afstand aan. Tegelijkertijd zorgen we dat de winkels bereikbaar blijven. Met hekken brengen we een routing aan over projectlocatie en waarborgen we de afstand tussen onze mensen en winkelende publiek.

 

Meerwaarde voor de omgeving

Projectleider Bert Wijdeven vertelt: “Het is een beetje puzzelen maar we hebben er alle vertrouwen in. Samen met de gemeente gaan we een verbeterslag doorvoeren in het winkelcentrum. Het mooie is dat we alle aspecten van de omgeving verbeteren: de winkelbeleving, verblijfskwaliteit, historie en duurzaamheid. We kunnen dus oprecht zeggen dat we meerwaarde voor de omgeving creëren.”

 

Volg het project

Benieuwd hoe we het aanpakken en welke vooruitgang we boeken?

Bezoek zo nu en dan onze projectpagina. We verversen de informatie regelmatig.

"Ook in de kleine ruimte, kunnen we heel groot zijn!"

Bert Wijdeven
Projectleider
Bert Wijdeven
Aanvang
juni 2020
Looptijd
6 maanden
Omvang
n.t.b.
Status
Afgerond
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief