Groot onderhoud N618 Boxtel - Schijndel

Opdrachtgever
Provincie Noord-Brabant
Onze expertises
Infra
Onze werkzaamheden
Aanpakken aansluitingen zijwegen
Asfalteren
Bomen planten
Frezen
Herstraten inritten
Plaatsen houten geleiderails

In combinatie met Dura Vermeer voert Ploegam groot onderhoud uit aan de N618. De N618 vormt een belangrijke verbinding tussen Boxtel en Schijndel.

 

Het groot onderhoud bestaat onder andere uit het aanbrengen van nieuw geluidreducerend asfalt en het aanpakken van de aansluiting op de aanwezige zijwegen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid verbeterd door het plaatsen van houten geleidereails en worden er nieuwe bomen geplant.

 

Gefaseerd te werk

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats in de periode september tot medio december. Er is slechts één weekendafsluiting waarbij de N618 volledig dicht is voor doorgaand verkeer. Afhankelijk van de weersomstandigheden is dit weekend gepland van 13 t/m 16 oktober. Voorafgaand aan dit weekend vinden vanaf eind september voorbereidingen plaats met plaatselijke rijstrookafzettingen.

 

Doordat het opnieuw asfalteren van de circa 7 kilometer lange weg in één weekend wordt gedaan, wordt de overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt. Direct aanwonenden kunnen tijdens de weekendafsluiting met een persoonlijke doorgangspas de dichtstbijzijnde zijweg in, via het fietspad. Gedurende de gehele uitvoering is het fietspad van de N618 ten alle tijde bereikbaar.

"De betrokkenheid van de omgeving is essentieel. Als aannemer zijn wij immers te gast in hun gebied"

Stephan Kweens
Omgevingsmanager
Stephan Kweens
Aanvang
oktober 2017
Looptijd
12 maanden
Combinanten
Dura Vermeer
Omvang
€ 2.587.100
Status
Afgerond
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief