Hoofdinhoud

Veilig denken, veilig doen

18-03-2020

Veiligheid
Bewust veilig

Op 18 maart is het Landelijke Veiligheidsdag. Een dag om stil te staan bij veiligheid in de bouw: iedere avond weer veilig naar huis en 0 dodelijke ongevallen in onze sector. Natuurlijk is veiligheid bij Ploegam orde van de dag. We starten ermee op en we gaan ermee naar huis. Niet voor niets zijn we het afgelopen jaar gecertificeerd op trede 3 van de Veiligheidsladder

Normaal gesproken is de Landelijke Veiligheidsdag voor Ploegam een moment om eropuit te gaan. Onze projecten langs, een attentie voor iedere medewerker én met elkaar in gesprek over veiligheid. Wat doe jij om iedere dag veilig naar huis te kunnen?

 

Maar nu willen we ook voor iedereen een veilig thuis. Ons land is in de greep van het coronavirus. We kunnen vandaag onze medewerkers helaas niet fysiek bedanken voor hun veilig denken en hun veilig doen. Maar we weten ook dat dat voor een goed doel is: niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze collega's, onze vrienden en onze familie. Samen zorgen we voor een veilige omgeving, ook nu. Juist nu. Denk aan elkaar!

 

Ondertussen blijven we natuurlijk altijd bezig met veilig denken en veilig doen. We willen jou bedanken: medewerker, opdrachtgever, onderaannemer, partner, familie. Want samen maken wij de bouwsector veiliger. Daar zijn wij trots op! 

Veilig denken, veilig doen
Veilig denken, veilig doen

Benieuwd welke maatregelen Ploegam neemt in verband met het coronavirus? Hier vind je een overzicht van onze maatregelen. Daarnaast volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM op en houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws