Hoofdinhoud

Terugblik: Solexrace 2022

04-09-2022

Sponsoring
Ploegampower
Samenwerking

Het laatste weekend van augustus was Ploegam volop in beeld tijdens het geweldige spektakel: het 24-uurs Solexracefestival in Heeswijk-Dinther. Tijdens deze editie je zag onze loaders tussen de heats van de brascross; ze maakten de baan weer op orde voor de volgende heat. Maar we hebben niet alleen gewerkt. We hadden ook een eigen wagen op de baan tijdens de brascross; negen collega’s gaven het gehele weekend een staaltje PloegamPower weg aan de vele bezoekers. Daarnaast stonden we op het terrein samen met Staad Groep en Jennissen in een mooie tent. Dit jaar konden bezoekers hun PloegamPower/StaadKracht tonen tijdens het spijkerbroek hangen. Ruim 240 bezoekers hebben hun kracht getoond, maar de overtuigende winnaar was Jeroen Raijmakers, die ruim 5 minuten bleef hangen.

We zijn blij met de zichtbaarheid die dit evenement ons oplevert, en trots dat wij met onze #PloegamPower een bijdrage leveren aan dit prachtige evenement. Maar bovenal zijn we dankbaar voor de gulle bijdrage van de sponsors van ons brascrossteam, waardoor we een mooie bijdrage konden leveren aan het goede doel: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)! Het was een waardevolle editie die we om meerdere redenen nooit vergeten.


Bedankt sponsors: Green Resorts Mooi Bemelen, Louwman Bedrijfswagens, BNR Bouwstoffen, Marcel van Oijen, De Molen Banden, Cor van Schaijk Aann. en Transp. Mij BV., Monden, Juwelier Werkendam, Brozus Truck Parts, Walk Bedrijfskleding, HKV, Cornet Nautica, Marlomar en Gebr. De Koning! 

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws