Hoofdinhoud

Ploegam wint de TVM Award Duurzaamheid

02-10-2023

Duurzaamheid
Prijs
Emissieloos
Publieksprijs

Ploegam heeft de TVM Award Duurzaamheid gewonnen! De award, uitgereikt namens TVM Verzekeringen, staat voor onze fundamentele en integrale aanpak op alle duurzaamheidsfronten. 

Ploegam heeft de prijs te danken aan alle online stemmers en de onafhankelijke jury. Jurylid Charles Engelaar van Volvo Trucks Nederland reikte de prijs uit tijdens de finaledag op het TT-circuit in Assen. 

 

Wij gaan ver

"Wij gaan ver voor duurzaamheid", vertelt directeur Gijs Ploegmakers tijdens de uitreiking. Zijn broer Chris vult aan: "Wij kunnen het niet alleen: we kunnen het pas als iedereen er voor gaat. Dus wij bedanken iedereen die in ons geloofd heeft."

 

Samenwerken aan de toekomst

Ploegam gelooft in samenwerking als het gaat om een duurzame toekomst. Samen ontwikkelen, samen slimme dingen bedenken om de uitstoot van stikstof en CO2 nog verder te beperken. Vandaar ook dat we onze elektrische machines als open innovatie op de markt zetten. Dat is de manier om als sector iets te bereiken. Met dit gedachtegoed wonnen we de TVM Award: een mooie aanmoediging om door te gaan met het realiseren van de emissieloze bouwplaats!

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws