Hoofdinhoud

Ploegam volop in actie tijdens het Solexracefestival

23-08-2018

Sponsoring
Festival
Ploegampower

Een goed doel (KiKa), een sportieve uitdaging én de kans om Ploegam te presenteren aan een groot publiek zijn onze voornaamste drijfveren om partner te worden van het Solexracefestival. Het volksfeest dat vrijdag 24 augustus start en tot en met zondag duurt, wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd. In die jaren is de 24-uurs Solexrace uitgegroeid tot een compleet festival met een spectaculaire brascross en heel veel entertainment in verschillende grote tenten.

Solexrace

Yvonne van den Elzen-Ploegmakers, directeur bij Ploegam, legt de reden van de samenwerking uit: “Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met dit geweldige festijn. Het is een mooie combinatie van sporten voor een goed doel, ambiance, gekkigheid en vooral heel veel plezier. Daarnaast zag ik veel van onze mensen op het festival. Wij zagen een ‘match’ en zijn het gesprek aangegaan met de organisatie. We vonden elkaar snel en voegen nu met veel plezier een beetje Ploegam aan de Solexrace toe. Bovendien heb ik me laten verleiden om mee te rijden met het winnende damesteam van vorig jaar: Vur Sles. Dus ik hoop dat ik vele Ploegamblauwe shirtjes langs het parcours zie staan die ons team (met man en collega André als monteur, red.) naar een nieuwe overwinning schreeuwen.”

Tijdens het Solexracefestival zie je op het brascrossterrein de loaders van Ploegam aan het werk. Onze vakmensen zorgen dat de baan er het gehele weekend optimaal bij ligt. Loop je wat verder het terrein op, dan zie je nog meer Ploegam, in een eigen tent presenteren wij onszelf samen met partner Milon - onderzoeks- en adviesbureau met experts in bodem, bouwstoffen en milieu - aan onze bezoekers. Bezoekers kunnen op de foto met een kraan om hun Ploegam Power te laten zien, of kunnen een shovelworkshop winnen. Daarnaast kun je Milon laten zien of je grondig of aardig bent.

 

Bovendien kom je op het festival heel veel grondige denkers en gedreven doeners tegen, gekleed in Ploegamblauw en volop plezier makend. Want grondige denkers en gedreven doeners feesten samen!

Solexrace
Solexrace

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws