Hoofdinhoud

Faunapassage Goirle van start

21-11-2017

Op maandag 20 november is het contract voor de aanleg van een faunapassage in de gemeente Goirle officieel ondertekend. Wethouder Harry van de Ven: “Een belangrijk project dat de oversteek mogelijk maakt voor alle dieren die zich voortbewegen in deze mooie omgeving.”

Faunapassage Goirle van start

De wethouder plantte maandag, samen met gemeentelijk projectleider Tim Hinssen, Ploegams projectleider Joris Bevaart en directeur Chris Ploegmakers, een eik op de plaats waar de faunapassage zal komen, als symbolische start van de werkzaamheden. 

Communicatie en beheer

Na een stevige wandeling vanaf Eet- en Drinkerij de Roovertsche Leij komt het genodigde gezelschap aan op de plaats waar de faunapassage zal komen. Zowel wethouder Harry van de ven als projectleider Tim Hinssen spreken hier lovende woorden over de plannen van Ploegam, waarin niet alleen het ontwerp, maar zeker ook de nadruk op omgevingscommunicatie en het beheer van de passage hen aanspreekt. Ook een beperking van verkeershinder klinkt de gemeente als muziek in de oren.

 

Zet hem op!

Bij terugkomst wordt het contract tussen Ploegam en de gemeente Goirle officieel door wethouder Harry van de Ven en directeur Chris Ploegmakers ondertekend. Ploegam kijkt uit naar een prettige samenwerking met de gemeente Goirle, door de wethouder beklonken met een enthousiast: "Zet hem op!" 

 

Bekijk hier het filmpje van de officiële ondertekening!

 

Meer weten over de aanleg van de faunapassage? Bekijk hier de projectpagina. 

Contract ondertekend
Contract ondertekend

 

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws