Hoofdinhoud

Duurzame inzetbaarheid & Ploegam

21-04-2016

Ploegam, Ploegam Infra, Ploegam Waterbouw, Ploegam Noord, Ploegam Zuid en de Klein werken, ook dit jaar, actief aan duurzame inzetbaarheid. Wij streven als familiebedrijf naar een nauwe en langdurige betrokkenheid van onze medewerkers, in goede gezondheid. Onze mensen maken immers ons bedrijf.

 

Natuurlijk streven wij tegelijkertijd naar continuïteit in de zin van een optimale dienstverlening voor onze opdrachtgevers in deze veranderende markt voor GWW-opdrachten.

 

Om onze mensen hier gezond, competent, gemotiveerd en productief tot aan hun pensionering te laten werken, zijn wij bezig met projecten die de interne leercultuur bevorderen, en de betrokkenheid en productiviteit van onze mensen verhogen. In de kern heeft dit, na een organisatiescan en het opstellen van een bedrijfsplan, geleid tot het opstellen van een bedrijfsmanagementsysteem, wat op dit moment geïmplementeerd wordt. We werken er op deze manier actief aan om in dialoog met onze mensen de organisatie van het werk aan te passen, bijvoorbeeld door middel van workshops.

 

Hiermee waarborgen wij onze continuïteit en zorgen we ervoor dat onze mensen lang en gezond plezier hebben in het werk wat we samen doen.

 

Voor deze projecten in het kader van duurzame inzetbaarheid ontvangen wij subsidie van het Europees Sociaal Fonds. 

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws