Hoofdinhoud

Dag van de Bouw

07-06-2019

Ooijen-wanssum
Gebiedsontwikkeling
Open dag
Dag van de bouw

Op zaterdag 15 juni vindt de Dag van de Bouw plaats. Combinatie Mooder Maas (Dura Vermeer - Ploegam) nodigt iedereen van harte uit om de bouwplaats te bezoeken. De Dag van de Bouw duurt van 10.00 tot 15.00 uur en is gratis toegankelijk. Voor jong en oud is er vanalles te beleven.

Unieke kansen tijdens de open dag!

Tijdens de Dag van de Bouw krijg je onder andere de unieke kans om de bouwplaats vanuit de lucht te bekijken en over het brugdek te lopen. Daarnaast rijd je met een bus het hele projectgebied door. Aan boord geven medewerkers van Mooder Maas toelichting over de werkzaamheden in onder andere de Weerden en de Oude Maasarm. In het centrum van Wanssum wordt de bouwplaats opengesteld.

 

Ploegam's trots

In Ooijen-Wanssum werkt Ploegam samen met Dura Vermeer aan de realisatie van een gebiedsontwikkeling: het project biedt een oplossing voor hoogwater, lost de verkeersdrukte in de dorpskern van Wanssum op en geeft een nieuwe economische impuls aan de streek Ooijen-Wanssum. Het is één van de grootste projecten in de portefeuille van Ploegam. Onze grondige denkers en gedreven doeners zijn dan ook erg trots op dit project en laten het graag zien tijdens de Dag van de Bouw.

 

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infrabedrijven. Eén keer per jaar stellen de aangesloten leden hun mooiste en meest bijzondere bouwplaatsen open voor het publiek. Het is een unieke gelegenheid om rond te lopen op de bouwplaats en te zien hoe de bouw werkt.

 

Houd de website www.ooijen-wanssum.nl of de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws