Wij zoeken geen eenlingen, maar een werkvoorbereider die ons team op de juiste koers zet

VACATURE: SENIOR WERKVOORBEREIDER WATERBOUW

Functieomschrijving

Jij bent een ervaren werkvoorbereider die weet hoe je constructieve waterbouwprojecten oppakt, organiseert en uitvoert. Als werkvoorbereider bij Ploegam Waterbouw ben jij verantwoordelijk voor het begintraject van allerlei uitdagende waterbouwprojecten. Je werkt met een professioneel en gemotiveerd team van specialisten in de constructieve waterbouw. 

 

Je voegt vanaf dag één meerwaarde toe aan ons team. Je hebt inzicht in het werk en geeft praktische invulling aan de voorbereiding van een aangenomen project. Je zorgt dat aangenomen projecten voortvarend lopen, en gaat aan de slag met inkoop c.q. aanvragen bij mogelijke onderaannemers en leveranciers. Jij hebt ervaring in het maken van diverse plannen, planningen in MS Project, het opzetten van een kansen- en risicodossier en het aanvragen van benodigde vergunningen. Met jouw kennis en enthousiasme ben jij een belangrijke schakel in het projectteam. 

 

Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met calculatie en het opstellen van een offerte. Krijgen we de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je aan de slag met inkoop van materialen, het organiseren van het juiste team voor de uitvoering, en natuurlijk onderhoud je constant contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Tenslotte zorg je ook voor de financiële afhandeling. Gedurende een project ondersteun je de projectleider en uitvoerder. In het algemeen draag je zorg voor de continuïteit van het project. 

Functie-eisen

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele techniek);
  • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

 

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Ploegam is een familiebedrijf. Klein begonnen in het Brabantse Vinkel zijn we inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met hoofdkantoor in Oss en projecten door heel Nederland. Ploegam Waterbouw werkt met een team van specialisten. Constructieve waterbouw en natte aannemerij zijn onze kernactiviteiten. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers zijn we dagelijks in heel Nederland aan de slag. We ontwikkelen plannen, bereiden opdrachten voor, realiseren stalen kades, richten jachthavens in of plaatsen damwanden. Kenmerkend voor ons werk is de veelzijdigheid van opdrachten die we aannemen. Het is specialistisch werk dat dagelijks het uiterste vraagt van onze grondige denkers en gedreven doeners. Dagelijkse zorgen we dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Uitdagende en afwisselende functies. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief