VACATURE: WERKVOORBEREIDER WATERBOUW


Wij geven je 5 redenen om bij ons te beginnen als werkvoorbereider: 

1.       Je kunt direct aan de slag.

2.       Werkgarantie: onze werkvoorraad is gevuld tot 2028!

3.       Gezellig en hecht team.

4.       Werken op en aan de mooiste waterbouwprojecten in Nederland.

5.       Mooie bedrijfsfeesten, Solexracefestival, actieve personeelsvereniging.

 

Wat ga jij doen?

Jij bent de drijvende kracht achter onze uitdagende waterbouwprojecten. Je zet een waterbouwproject zo op, dat je team het tot een goed resultaat brengt. Onze projecten variëren van droge funderingstechniek tot natte waterbouw en van dynamische RAW en UAV-gc werken tot gave bouwteams en zelfs twee-fasen-contracten! 

 

Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met het analyseren van het contract en het bepalen van de juiste strategie. Samen met het team ga je aan de slag met het project. Je stelt een planning en bijbehorende werkplannen op. Daarnaast verzorg je de werkbegroting, vraag je offertes op en zorg je voor de benodigde vergunning en meldingen. Je houdt de vinger aan de pols en ondersteunt de projectleider en uitvoerder in de uitvoering. Dankzij jouw kennis en kunde komen onze projecten in een stroomversnelling.  

Functie-eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (Civiele techniek);

   

 • Je hebt min. 3 jaar ervaring als werkvoorbereider in de funderings- en/of civiele techniek;

   

 • Je doorgrond en doorziet projecten snel en helder;

   

 • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;

   

 • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;

   

 • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel; 

   

 • Jouw eigenschappen: flexibel, communicatief sterk en zelfstandig. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken jouw collega’s iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Uitdagende en afwisselende functies. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief