Ben jij degene die projecten in een stroomversnelling brengt?

VACATURE: WERKVOORBEREIDER WATERBOUW

Functieomschrijving

Ben jij degene die een waterbouwproject zo kan opzetten, dat je team het tot een goed resultaat brengt? Dan zoeken wij jou!


Als werkvoorbereider bij Ploegam ben jij verantwoordelijk voor het begintraject van diverse uitdagende projecten. Je werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden voor onze watertak. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met calculatie en het opstellen van een offerte. Krijgen we de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je aan de slag met het opstellen van (werk)plannen, het aanvragen van meldingen en vergunningen, het coördineren van het engineerings- en ontwerptraject en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Gedurende een project ondersteun je de projectleider en uitvoerder. 


Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bijv. Civiele techniek);
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring in de waterbouw;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-gc-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over stevig verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Tenslotte ben je resultaatgericht, daadkrachtig en representatief. 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Marco Juijn, hoofd bedrijfsbureau, op 0412-455 450. 

Marco Juijn
Hoofd bedrijfsbureau
Contact >

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief