Wij zoeken geen hands-on mentaliteit, maar een werkvoorbereider die ons werk uit handen neemt.

VACATURE: WERKVOORBEREIDER KABELS & LEIDINGEN

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web van ons projectteam. Je bent een aanpakker. Een fijne collega, die weet waar hij/zij over praat. Een goede start is van cruciaal belang voor het slagen van een project; dat geldt zeker voor onze kabelherstelwerkzaamheden. Gezien de impact die een datastoring op de (zakelijke)klanten heeft, is een grondige voorbereiding allesbepalend voor het optimaal uitvoeren van de werkzaamheden. Jij speelt hierin een belangrijke rol; zorgt voor de juiste afstemming met bevoegd gezag, zorgt dat werkzaamheden tijdig en veilig worden uitgevoerd en gaat aan de slag met inkoop en het selecteren van onderaannemers en leveranciers. 

 

Als werkvoorbereider kabels & leidingen werk je vanuit Utrecht binnen een gespecialiseerd projectteam van Ploegam. Dit projectteam is volop in ontwikkeling; wij groeien en jij groeit met ons mee. Jij kijkt kritisch naar onze aanpak, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, waarin je echt het verschil kan maken. Samen met je collega’s krijg je de vrijheid om de werkzaamheden binnen je specialisatie naar je hand te zetten met als doel een optimale kwaliteit en productie te realiseren. 

 

Een werkvoorbereider met Ploegam Power

Jij zorgt voor een tijdige en correcte uitvoering van de herstelwerkzaamheden die plaatsvinden binnen het postcodegebied waarvoor jij verantwoordelijk bent. Samen met de projectleider en planner heb je een gezamenlijke missie: met het team zorgen dat de klant probleemloos en zo snel mogelijk weer optimaal met het netwerk verbonden is.  Jij zorgt dat het team de juiste middelen, vergunningen en kennis heeft om de werkzaamheden uit te voeren.
 

Heb jij de Ploegam Power om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Functie-eisen

  • Interesse en ervaring netwerk telecombeheer is een pre;
  • Opleiding op mbo-niveau;
  • Je vindt het leuk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn en houdt tegelijkertijd altijd het overzicht;
  • Je hebt een nauwkeurige en secure werkwijze;
  • Wat jou kenmerkt zijn jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent sterk in plannen, organiseren, creatief meedenken en slimme oplossingen aandragen;
  • Je hebt oog voor jouw team en collega’s. Je bent in staat om jouw collega’s te motiveren en niet bang om een helpende hand uit te steken, wanneer dat nodig is.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier, leggen riolering en wegennetwerken aan en verzorgen kabel- en leidingwerkzaamheden. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt. 

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarbij het tot de mogelijkheden behoort om (in de toekomst) binnen ons bedrijf over te stappen op andere disciplines die de GWW te bieden heeft. Je komt in een groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief