Wij zoeken geen starter, maar een werkvoorbereider die zorgt dat het complete project loopt!

VACATURE: WERKVOORBEREIDER GWW - Alblasserdam

Functieomschrijving

Een goede start is het halve werk; dat geldt zeker voor onze projecten. Maar we zoeken een werkvoorbereider die meer doet dan het ‘halve werk’. Je zorgt voor een scherpe calculatie, gaat aan de slag met inkoop en selecteert onderaannemers en leveranciers. Zo zorg je samen met het team voor een goed resultaat. Durf jij dat aan? Dan zoeken wij jou!

 

Als werkvoorbereider bij Ploegam (locatie West - Alblasserdam) ben jij verantwoordelijk voor het begintraject van allerlei uitdagende projecten. Je hebt een brede interesse, waardoor je zowel op projecten in infra, grondwerk en waterbouw je ei kwijt kunt. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met calculatie en het opstellen van een aanbieding. Krijgen we de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je aan de slag met inkoop van materialen en natuurlijk onderhoud je constant contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Tenslotte zorg je ook voor de financiële afhandeling. Gedurende een project ondersteun je de projectleider en uitvoerder. In het algemeen draag je zorg voor de continuïteit van het project.

Functie-eisen

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele techniek);
  • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jouw eigenschappen: resultaatgericht, daadkrachtig en representatief.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.  

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Alblasserdam, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief