Zorg jij voor een vliegende start van onze projecten?

VACATURE: WERKVOORBEREIDER GWW

Functieomschrijving

Een goede start is het halve werk; dat geldt zeker voor onze projecten. De werkvoorbereider doet het ‘halve werk’; zorgt voor een scherpe calculatie, gaat aan de slag met inkoop en selecteert onderaannemers en leveranciers. Jij zorgt dat ons team tot een goed resultaat komt. Durf jij dat aan? Dan zoeken wij jou!


Als werkvoorbereider bij Ploegam ben jij verantwoordelijk voor het begintraject van allerlei uitdagende projecten. Je hebt een brede interesse, waardoor je zowel op projecten in infra, grondwerk en waterbouw je ei kwijt kunt. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Jouw werkzaamheden starten met calculatie en het opstellen van een offerte. Krijgen we de opdracht dankzij jouw calculaties gegund? Dan ga je aan de slag met inkoop van materialen en natuurlijk onderhoud je constant contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Tenslotte zorg je ook voor de financiële afhandeling. Gedurende een project ondersteun je de projectleider en uitvoerder. In het algemeen draag je zorg voor de continuïteit van het project.


Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bijv. Civiele techniek);
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jouw eigenschappen: resultaatgericht, daadkrachtig en representatief.

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief