WIJ ZOEKEN GEEN STARTER, MAAR EEN WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR DIE ZORGT DAT HET COMPLETE PROJECT LOOPT!

VACATURE: WERKVOORBEREIDER/CALCULATOR LOCATIE HEERDE

Functieomschrijving

Wij hoeven je niet te vertellen, dat je als werkvoorbereider/calculator werkt volgens het principe: een goede start is het halve werk. Sterker je hebt het al heel vaak bewezen. Je bent een ervaren werkvoorbereider die meer doet dan het ‘halve werk’. Je zorgt voor een scherpe calculatie, gaat aan de slag met inkoop en selecteert onderaannemers en leveranciers. Zo zorg je samen met het team voor een goed resultaat.

 

Als werkvoorbereider/calculator bij Ploegam ga je werken in Heerde. Jij bent verantwoordelijk voor verschillende, uitdagende projecten. Je hebt brede interesse, waardoor je zowel op projecten in infra, grondwerk en waterbouw je ei kwijt kunt. Je bent een zelfstandig werkende teamspeler,  communicatief vaardig en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. Gedurende grote projecten ondersteun je de projectleider en uitvoerder en zorg je samen voor de continuïteit van het project. Bij kleinere werken neem je zelf het voortouw: van aannemen tot uitvoering en oplevering met een uitvoerder.

 

Ervaren met ambitie

Je stapt bij ons binnen als werkvoorbereider/calculator, maar je legt de lat voor jezelf hoger. Na een gedegen inwerkperiode, laat je zien dat je het vak begrijpt en je een betrouwbare teamspeler bent. Als je dat wil, krijg je de kans je te ontwikkelen tot projectleider.

 

Standplaats: Heerde

Het hoofdkantoor van Ploegam is gevestigd in Oss, daarnaast zijn er vestigingen in Alblasserdam en Heerde. Vanuit Heerde richten we ons op het oosten en noorden van Nederland. We verbinden regionale kennis met de daadkrachtige, oplossingsgerichte Ploegam-aanpak. Zo bouwen vanuit Heerde met een enthousiast, lokaal team aan het uitbouwen van Ploegam in ons werkgebied.  

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele techniek);
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Jouw eigenschappen: teamspeler, daadkrachtig, representatief en open.

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken wij iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler, met hoofdkantoor in Oss en projecten door heel Nederland. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden jou:

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer (je bent geen nummer). Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Heerde (nabij Zwolle).

 

Iets voor jou?

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief