Wij zoeken geen teamspeler, maar een team dat op elkaar ingespeeld is

VACATURE: werkploeg coax-reparatie
(werkgebied: Zuid-Holland en Utrecht)

 

Voor de dagelijkse uitvoeringswerkzaamheden zoeken wij een team dat direct aan de slag gaat. Een Ploeg-Go werkploeg bestaat uit twee personen: één is minigraver-machinist en de andere is SECT-gecertificeerde monteur. Jullie zijn een ingespeeld team. Je vullen elkaar perfect aan. In het beste geval zijn jullie beiden zowel monteur als machinist. 

 

Werken bij Ploeg-Go betekent werken in een gemotiveerd team dat dagelijks één doel heeft: storingen snel en vakkundig verhelpen. Opdrachten krijgen jullie vanuit de planning. Na een melding gaan jullie naar het adres en voeren een storingsanalyse uit. Je lost de storing op en zorgt dat na afloop de omgeving er weer perfect bij ligt. Vervolgens pak je de volgende melding op.  

Functie-eisen

  • Jullie zijn een ingespeeld team (machinist en SECT-gecertificeerde monteur)
  • Ervaring met het Coax-installatie (bij voorkeur Ziggo-netwerk)
  • 5 jaar werkervaring binnen de aannemerij (bij voorkeur ervaring met kabels en leidingen)
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Inspirerend en motiverend
  • Overtuigend gesprekspartner
  • Oog voor mensen en belangen van stakeholders

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier, leggen riolering en wegennetwerken aan en verzorgen kabel- en leidingwerkzaamheden. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt. 

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarbij het tot de mogelijkheden behoort om (in de toekomst) binnen ons bedrijf over te stappen op andere disciplines die de GWW te bieden heeft. Je komt in een groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief