Gezocht: chauffeur voor een van de pareltjes van ons wagenpark.

VACATURE: Vrachtwagenchauffeur kraancombinatiewagen

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor onze kraancombinatiewagen. Jij krijgt de kans om met de Volvo FM 460 te rijden; een van de pareltjes van ons wagenpark. 

 

Jij bent een teamspeler en je werkt samen met een topteam chauffeurs, monteurs, machinisten, grondwerkers, uitvoerders, werkvoorbereiders, projectleiders etc. Je bent de spil in het werk: je zorgt dat (prefab)bouwdelen, materialen en bouwketen op de juiste manier van en naar projectlocaties vervoerd en geplaatst worden. Ook kun je goed overweg met de Fly-Jib (32 meter!). 

 

Naast het rijden, verzorg je de administratie voor je transport, houdt de tacho-administratie bij en zorgt dat je bonnen op tijd zijn ingeleverd op kantoor. Ons bedrijf werkt hierin steeds meer digitaal, dus handigheid met smartphone/tablet is voor deze functie vereist.  

 

Je bent verantwoordelijk voor jouw wagen: het is het visitekaartje van ons bedrijf, dus je verzorgt de netheid van je wagen en het dagelijks onderhoud. Ook onderhoud je contact met onze monteurs voor het groot onderhoud.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en CE met code 95;
  • Het is een pre als je een TCVT-hijsbewijs hebt
  • Je bent in het bezit van een VCA-B diploma;
  • Je kunt overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief