VACATURE: Vrachtwagenchauffeur 10x4

Functieomschrijving

Als vrachtwagenchauffeur op een 10x4 kipper bij Ploegam ben jij de spil in het werk: je zorgt dat grondstoffen op de juiste manier van en naar projectlocaties of externe opdrachtgevers vervoerd worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier vervoeren van afvalstoffen. Naast het rijden, verzorg je de administratie voor je transport, houdt de tacho-administratie bij en zorgt dat je bonnen op tijd zijn ingeleverd op kantoor. Ons bedrijf werkt hierin steeds meer digitaal, dus handigheid met smartphone/tablet is voor deze functie vereist.  

 

Je bent verantwoordelijk voor jouw wagen: het is het visitekaartje van ons bedrijf, dus je verzorgt de netheid van je wagen en het dagelijks onderhoud. Ook onderhoud je contact met onze monteurs voor het groot onderhoud.

 

Lees het interview met een van onze 10x4 vrachtwagenchauffeurs.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een rijbewijs B en CE met code 95;
  • Je bent in het bezit van een VCA-B diploma;
  • Je kunt overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je kent het LMRA en kan dit toepassen;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel; 
  • Je bent zorgvuldig, rijdt veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel en bereid om in de avonduren of weekenden te rijden; 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Maak dan een afspraak en kom eens een kopje koffie (of thee) drinken. Bel of app Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02. Of stuur een mail aan: sollicitatie@ploegam.nl

 

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief