Ben jij de voorman met Ploegam Power?

VACATURE: (MEEWERKEND) VOORMAN

Functieomschrijving

Als meewerkend voorman (of -vrouw natuurlijk!) zorg jij ervoor dat de dagelijkse gang van zaken bij onze projecten in de waterbouw soepel verloopt. Je houdt de kwaliteit in de gaten en stuurt de bouwplaatsmedewerkers aan. Je bereidt zaken voor de uitvoerder voor en vervangt de uitvoerder als hij of zij er niet is. Dit doe je op een van de verschillende locaties waar wij werken, door heel Nederland.  


Functie-eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie in de waterbouw;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen;
  • Breed inzetbaar in alle voorkomende werkzaamheden;
  • Zelfstandig en hard werkend;
  • Communicatief vaardig;
  • Het motto 'Grondige denkers, gedreven doeners' past bij jou. 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief