Wij zoeken vakmannen GWW met #PloegamPower

VACATURE: VAKMAN GWW

Functieomschrijving

Ben jij een hardwerkende vakman GWW en beschik je over PloegamPower? Stap dan bij Ploegam binnen als vakman GWW. Je gaat dagelijks met je ploeg op pad en maakt de mooiste projecten in Nederland. 

 

Ploegam in drie woorden: gedreven, ondernemend en grondig. Samen werken we dagelijks aan innovatieve projecten op het gebied van natuurontwikkeling, waterveiligheid, ondergrondse infra en dijkversterking. Zo maken we Nederland elke dag een beetje mooier en veiliger. 

 

Wat krijg je bij ons?  
  • Afwisseling. Werken op uiteenlopende projecten van dijkversterking tot de aanleg van een fietsbrug.
  • Goede begeleiding. We zorgen ervoor dat je Ploegam leert kennen en jij je snel thuis voelt bij ons familiebedrijf.  
  • Kansen. Wij groeien als bedrijf snel. Er is voldoende werk en jij krijgt van ons de kans om jezelf te blijven ontwikkelen door vakgerichte trainingen en cursussen te volgen.
  • Eigen bus volledig ingericht met alle benodigde gereedschappen en natuurlijk werkkleding, telefoon.

Heb jij de Ploegam Power om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Wie ben jij?

  • Je hebt interesse en ervaring binnen ons werkgebied (ben je ook sterk in rioleringwerk is dat een pre);
  • Je houdt van afwisseling;
  • Je houdt van vrijheid en kan hier goed mee omgaan;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • In bezit van VCA en B-E-rijbewijs;
  • Je hebt oog voor jouw team en collega’s. 

 

 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

 

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief