Wij zoeken geen hands-on-mentaliteit, maar een uitvoerder die van aanpakken weet

VACATURE: Uitvoerder waterbouwconstructies  

Jij bent een uitvoerder die weet hoe je constructieve waterbouwprojecten aanpakt. Als uitvoerder bij Ploegam Waterbouw trek jij de kar bij onze uitdagende waterbouwprojecten. Je werkt met een professioneel en gemotiveerd team van specialisten in de constructieve waterbouw. 

 

Je laat je direct gelden in ons team. Je coördineert, organiseert en plant het project en geeft leiding aan het uitvoeringsteam. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden binnen de kaders van het project. Jij bent het dagelijks aanspreekpunt op de bouw. Jij stuurt het personeel, de leveranciers en de onderaannemers aan. Je voert de projectadministratie en stuurt op geld, tijd, kwaliteit en veiligheid. Je bent een gedreven waterbouwer, die zijn of haar praktische ervaring gebruikt om het team te motiveren. Uiteraard kun je zelfstandig werken en voel je je verantwoordelijk voor wat je doet. 

Wie ben jij?

  • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bij voorkeur Civiele techniek);
  • Je kunt goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
  • Je bent een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

Bedrijfsprofiel

Ploegam is een familiebedrijf. Klein begonnen in het Brabantse Vinkel zijn we inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met hoofdkantoor in Oss en projecten door heel Nederland. Ploegam Waterbouw werkt met een team van specialisten. Constructieve waterbouw en natte aannemerij zijn onze kernactiviteiten. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers zijn we dagelijks in heel Nederland aan de slag. We ontwikkelen plannen, bereiden opdrachten voor, realiseren stalen kades, richten jachthavens in of plaatsen damwanden. Kenmerkend voor ons werk is de veelzijdigheid van opdrachten die we aannemen. Het is specialistisch werk dat dagelijks het uiterste vraagt van onze grondige denkers en gedreven doeners. Dagelijkse zorgen we dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief