Laat jij de beste stuurlui niet aan wal staan?

VACATURE: UITVOERDER WATERBOUW

Functieomschrijving

Als uitvoerder waterbouw ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende operationele taken op een project, zoals integrale voorbereiding en realisatie. Je maakt deel uit van uitdagende projecten waarin jij een belangrijke rol zal spelen.


De uitvoerder draagt zorg voor een correcte uitvoering van de toegewezen werken en/of deelprojecten binnen de gezette doelstellingen, planning, kwaliteits- en rendementseisen. Je vult de projectorganisatie en -planning in en stelt de materiele en personele samenstelling vast in overleg met de projectleider. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle bij een project betrokken partijen en organiseer je de werkzaamheden die nodig zijn om het project tot een succes te maken. Ook onderhoud je als uitvoerder de contacten met opdrachtgevers en maak je deel uit van onze bouwvergaderingen.Functie-eisen

  • Je hebt mbo tot hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding in de richting van weg- en waterbouwkunde;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Jouw eigenschappen: resultaatgericht, zelfstandig en kostenbewust.


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie met veel zelfstandigheid. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Thom van Iersel, HR-adviseur, op 0412-455 450. 

Thom van Iersel
HR-adviseur
Contact >

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief