Wij zoeken geen praatjesmaker, maar een uitvoerder die samen met het team presteert.

VACATURE: UITVOERDER KABELS & LEIDINGEN

Functieomschrijving

Je bent de drijvende kracht van het team. Je stuurt, motiveert en pakt de leiding als dat nodig is. 

 

Als uitvoerder kabels & leidingen zorg je samen met je team dat je kabelherstelwerkzaamheden tijdig en correct uitvoert. Je bent een druk baasje: je bent de verbindende schakel tussen de planning en de ploegen buiten. Je bent voortdurend onderweg en je hebt meerdere klussen onder je hoede. Je bevoorraadt de ene ploeg en lost problemen op samen met de andere ploeg. Positief en stimulerend ga je aan de slag. Je gaat werken in een postcodegebied waarvoor jij samen met je team verantwoordelijk voor bent. 

 

Een uitvoerder met Ploegam Power

Samen met de projectleider en planner heb je een gezamenlijke missie: met het team zorgen dat de klant probleemloos en zo snel mogelijk weer optimaal met het netwerk verbonden is. Jij zorgt dat het team het optimaal kan presteren. Het lukt je dankzij je ervaring die je hebt met de werkzaamheden in kabels en leiding. Het is fijn als je ook kennis hebt van vervuilde grond. Heb je die kennis niet, dan krijg je van ons de kans een opleiding te volgen. 

 

Heb jij de Ploegam Power om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau; 
  • Je kunt probleemoplossend denken;
  • Je hebt interesse en ervaring binnen ons werkgebied;
  • Je vindt het leuk om met 10 dingen tegelijk bezig te zijn en houdt tegelijkertijd altijd het overzicht;
  • Je hebt een nauwkeurige en secure werkwijze;
  • Wat jou kenmerkt zijn jouw goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt oog voor jouw team en collega’s. Je bent in staat om jouw collega’s te motiveren en niet bang om een
    helpende hand uit te steken, wanneer dat nodig is;
  • Je bent bereid een opleidingen te volgen binnen Ploegam, wanneer je nog geen kennis hebt van vervuilde grond. 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier, leggen riolering en wegennetwerken aan en verzorgen kabel- en leidingwerkzaamheden. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt. 

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarbij het tot de mogelijkheden behoort om (in de toekomst) binnen ons bedrijf over te stappen op andere disciplines die de GWW te bieden heeft. Je komt in een groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief