Tijd om een nieuwe weg in te slaan? Word uitvoerder infra bij Ploegam!

VACATURE: UITVOERDER INFRA

Functieomschrijving

Als uitvoerder infra zorg jij voor een correcte uitvoering van de aan jou toegewezen projecten – binnen de vastgestelde planning en, als het even kan, binnen de bedachte begroting. Je onderhoudt goed contact met de projectleider, door de nodige projectinformatie en tweewekelijkse omzet te rapporteren. Daarnaast ben jij degene die er voor zorgt dat het team en het materieel optimaal worden ingezet.

Doordat je toezicht houdt op de uitvoering van de werkzaamheden heb je dan ook veel te maken met talentontwikkeling en begeleiding van medewerkers, om zo samen onze werken naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk draag je ook zorg voor het vastleggen van de (financiële) bestekadministratie, ofwel het uitschrijven van bonnen voor onderaannemers en leveranciers. Kortom, de uitvoerder schakelt met veel partijen!


In de infra zijn wij actief in de volle breedte: van kleine RAW-werken tot grote integrale projecten. Je moet dan denken aan het bouwrijp maken van een woonwijk tot de reconstructie van grote hoofdwegen en alles wat daar tussenin zit. Benieuwd naar al onze projecten? Die vind je hier


Functie-eisen

  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als uitvoerder in civiele projecten;
  • Je brengt kennis mee op het gebied van de contractvormen RAW & UAV-gc;
  • Je hebt binnen jouw team oog voor (persoonlijke) ontwikkeling van de groep, en bent in staat om jouw collega’s op een natuurlijke wijze te motiveren;
  • Wat jou kenmerkt zijn jouw sociale & communicatieve vaardigheden, maar ook ga jij wanneer nodig integer en zelfstandig te werk. 


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.


Wij bieden

  • Een passend salaris bij jouw ervaring en opleidingsniveau;
  • Voldoende mogelijkheid tot het volgen van verrijkende cursussen;
  • Een fulltime functie bij een mensgerichte organisatie;
  • De cultuur van een familiebedrijf met de daarbij behorende vrijdagmiddagborrels/uitjes;
  • De technische hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >

   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief