Uitvoerder met Ploegam Power

VACATURE: UITVOERDER 

Functieomschrijving

Wij zoeken een uitvoerder met PloegamPower. Je vraagt je wellicht af, heb ik dat? Als je de volgende vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden dan pas je in ieder geval in onze profielschets:
* Ben je op zoek naar plezier in je werk?
* Durf je aan de slag met uitdagende projecten?
* Ben je een leuke collega?

Heb je alle vragen met ‘JA’ beantwoord, dan is heb jij Ploegam Power. Stap 1 is gezet, hieronder lees je hoe wij graag zien dat je de functie uitvoert.

 

Als uitvoerder maak je deel uit van het projectteam, jij zorgt voor een correcte uitvoering van de aan jou toegewezen projecten – binnen de vastgestelde planning en, als het even kan, binnen de bedachte begroting. Je onderhoudt goed contact met de projectleider en werkvoorbereider over de ontwikkeling binnen het project. Daarnaast ben jij degene die ervoor zorgt dat het uitvoeringsteam en het materieel optimaal worden ingezet.

 

Doordat je toezicht houdt op de uitvoering van de werkzaamheden heb je dan ook veel te maken met talentontwikkeling en begeleiding van medewerkers, om zo samen onze werken naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk draag je ook zorg voor het vastleggen van de (financiële) bestekadministratie, ofwel het uitschrijven van bonnen voor onderaannemers en leveranciers. Kortom, de uitvoerder schakelt met veel partijen!

 

Wij zijn landelijk actief over de volle breedte: van kleine RAW-werken tot grote integrale projecten. Je moet dan denken aan het bouwen van dijken, het onderhoud aan waterwegen, het realiseren van natuurgebieden en het aanleggen van grote hoofdwegen en alles wat daar tussenin zit. Benieuwd naar al onze projecten? Die vind je hier. 

Functie-eisen

  • Je hebt plezier in je werk, denkt in oplossingen en je pakt aan;
  • Je werkt veilig met oog voor de omgeving en je collega’s;
  • Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als uitvoerder binnen de GWW-sector;
  • Je brengt kennis mee op het gebied van de contractvormen RAW & UAV-gc;
  • Je hebt binnen jouw team oog voor (persoonlijke) ontwikkeling van de groep, en bent in staat om jouw collega’s op een natuurlijke wijze te motiveren;
  • Wat jou kenmerkt zijn jouw sociale & communicatieve vaardigheden, maar ook ga jij wanneer nodig integer en zelfstandig te werk. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief