Trek jij onze projecten voort? #PloegamPower

VACATURE: TRACTORCHAUFFEUR

Functieomschrijving

Ben jij die tractorchauffeur waar iedereen mee wil werken? Laat het ons weten. Er staat een prachtige New Holland TM- tractor voor je klaar.


Je bent een echte liefhebber - rijden op je tractor is je lust en je leven. Je kunt het ook als de beste: je stuurt de tractor plus aanhanger overal naartoe en lost en laadt grond, klei en materialen. Jij en je tractor zijn een goed team. Je bent de steun en toeverlaat van de uitvoerder. Snel en betrouwbaar voer je opdrachten uit. Je ziet werk en helpt je collega’s.   


Je kent de tractor door en door. Je zorgt dat de tractor optimaal presteert; voor klein onderhoud of een kleine reparatie draai je je hand niet om. Hard en goed werken vinden wij belangrijk, maar het allerbelangrijkst is veilig werken. We willen dat je elke avond weer veilig en gezond thuiskomt. Je bent in bezit van VCA en handelt volgens de regels. Het gebruik van een tablet en telefoon is voor jou geen bezwaar.Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B en/of T;
  • Een goede rijvaardigheid en inzicht;
  • Heb je al eerder gewerkt als bijvoorbeeld loonwerker, tractor- of vrachtwagenchauffeur dan heb je een streepje voor op onervaren sollicitanten.


Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

  


Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact > Schrijf u in voor onze nieuwsbrief