Wij zoeken een tendermanager die tenders wint en samen met ons doorgroeit

VACATURE: TENDERMANAGER 

Functieomschrijving

De tendermanager is een geboren winnaar. Gefocust op het enige resultaat dat telt: het winnen van de tender en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van Ploegam. Jij bent een inspirator en motivator voor het tenderteam. Je coacht, stuurt en leidt het team naar de winnende tenderstrategie én zorgt voor een onderscheidende aanbieding. Jouw team bruist van energie en creativiteit. Je bent een teambuilder, je verbindt de verschillende specialisten in je team door goede communicatie en door ze voortdurend enthousiasmeren om een extra stap te zetten. 

 

Je weet hoe je de klantvraag achterhaalt en overziet de integrale vraagstelling in de uitvraag. Je doorgrondt de valkuilen en stuurt op innovatieve oplossingen. Je ontwikkelt een heldere – winnende –missie, visie en strategie voor de tender. Je creëert een plan met meerwaarde voor alle partijen. Na het verwerven van het project blijf je betrokken in de voorbereiding en uitvoering. Zo zorgen we dat de ideeën uit het plan ook in de uitvoering tot bloei komen. 

 

Ploegam groeit en wil doorgroeien. Dat doen we met een team betrokken en gedreven denkers en doeners. Mooie projecten staan op onze agenda: Stadsdijken Zwolle, Wolferen Sprok en het onlangs verworven Tiel-Waardenburg. Maar we willen door: we leggen de lat voor onszelf steeds hoger. We richten ons op innovatieve integrale projecten waarin duurzaamheid een grote rol speelt. Onze missie is: Nederland op een duurzame manier mooier en veiliger maken. En daar ga jij aan bijdragen door de juiste projecten te selecteren en daar gericht op te tenderen. Samen met ons tenderteam krijg je een sturende rol in de groeiplannen van ons familiebedrijf.

Functie-eisen

  • HBO-/ WO opleiding bij voorkeur in de civiele techniek
  • 7 – 10 jaar ervaring
  • Creatief denker, realistisch doener
  • Out-of-the-box, innovatief
  • Resultaat- en klantgericht
  • Coach, teambouwer, inspirator
  • Goede referenties

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Maak dan een afspraak via sollicitatie@ploegam.nl dan kunnen we onder het genot van een kop koffie eens van gedachten wisselen. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief