Wij zoeken geen meeloper…maar een mbo-/hbo-stagiair(e) Werkvoorbereiding die met ons meegroeit

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners aan het mooier en veiliger maken van Nederland. Vanuit ons kantoor in Alblasserdam voeren wij verschillende projecten uit in de regio: A16, Rhoonse stort en Rijnsaterwoudse polder. Uitdagende grondverzet projecten met volop leerkansen voor een ambitieuze stagiair(e) werkvoorbereider.

 

In Alblasserdam werk je in een compact team samen met werkvoorbereiders, ontwerpers en projectleiders. Daarnaast werk je ook met collega-bedrijven en opdrachtgevers. Als werkvoorbereider sta je midden in het werk en ondersteun je de projectleider. Je maakt kennis met onze praktische aanpak: altijd gericht op oplossingen en efficiënt werken. Van jouw verwachten we een ondernemende, onderzoekende en nieuwsgierige instelling. Je pakt zaken op en rondt ze af; alleen of samen met je team.

 

Groei jij met ons mee?

Als stagiair(e) krijg je de unieke kans samen met ons het vak te leren kennen. Je werkt samen, doet echt mee, pakt kansen en vertaalt kennis naar de praktijk. Kortom: jij hebt #PloegamPower.

En verder…

 • Kun je bij ons zoveel leren als je zelf wilt, maar je moet het wel zelf aangeven
 • Wordt eigen initiatief en meedenken zeer gewaardeerd door je collega’s
 • Kom je terecht in een sterk groeiend familiebedrijf
 • Is een stage bij Ploegam geen koffie halen en kopiëren, maar behandelen wij jou als een volwaardig collega met #PloegamPower

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Dit heb je nodig:

 • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van civiele techniek
 • Je hebt interesse in grondverzet en ziet een baan als werkvoorbereider zitten
 • Je bent woonachtig in of kunt makkelijk reizen naar Alblasserdam
 • Je bent in het bezit van het VCA-certificaat

 

Wij bieden jou:

 • Ervaring in innovatieve, vernieuwende contractvormen/samenwerking met opdrachtgevers
 • De mogelijkheid om zelfstandig taken op te pakken binnen het project
 • Een goede stagevergoeding, plus de beschikking over een auto en telefoon (indien noodzakelijk).

 

Iets voor jou?

Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot de functie kun je altijd contact opnemen met André van Kessel, projectleider, 0412-455450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief