STAGIAIR(E)/AFSTUDEERDER CIVIELE TECHNIEK MET #PLOEGAMPOWER

Spreekt de civiele techniek jou aan? Wil je graag ervaring op doen bij een integraal project in het kader van het hoogwaterbeschermingsprogramma? En ben je niet bang om zelfstandig taken op te pakken? Dan heeft Ploegam een mooie stageplek of afstudeeropdracht voor jou!


We zijn op zoek naar een

STAGIAIR(E)/AFSTUDEERDER CIVIELE TECHNIEK MET #PLOEGAMPOWER


Die ervaring wil opdoen bij gww-projecten met een innovatieve contractvorm

 • Ben jij een harde werker?
 • Denk jij in oplossingen in plaats van problemen?
 • En kun je de verantwoordelijkheid van verschillende projectonderdelen aan?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie!

 

Over de functie

Ploegam heeft de komende jaren voor de noordelijke vestiging twee bijzondere, grote projecten in portefeuille: de dijkversterking van de Stadsdijken in Zwolle (in combinatie met partner Dura Vermeer) en de Krib- en Oeververlaging van het Pannerdensch Kanaal bij Lobith. Beide projecten vinden plaats in het kader van het hoogwaterbeschermingsprogramma en zijn kenmerkend voor de innovatieve contractvorm, die vernieuwend is voor de markt. Een frisse manier van aannemen! De projecten zijn momenteel in planuitwerkingsfase: een leerzaam moment om in te stappen en de kneepjes van het vak te leren, of je afstudeeropdracht aan te wijden.


Bij het project Stadsdijken Zwolle kom je als stagiair of afstudeerder al langzamerhand in aanraking met de uitvoering: je gaat aan de slag met geconditioneerde onderzoeken zoals archeologie en niet-gesprongen explosieven. Daarnaast ondersteun je de projectmanager op allerlei aspecten van het werk. Dit project speelt zich af in het hart van Zwolle en dat is dan ook je standplaats als je voor deze stageplaats kiest.


In de voorbereiding van ons werk aan het Pannerdensch Kanaal ligt de focus voor jou als stagiair of afstudeerder meer op de projectbeheersing: je houdt je samen met het projectteam bezig met planning, ontwerp, risico’s en omgevingsmanagement. Je bent een aantal dagen per week te vinden op het projectkantoor in de buurt van Arnhem – de rest van de tijd neem je plaats met de andere collega’s in onze vestiging in Zwolle.

En verder…

 • Kun je bij ons zoveel leren als je zelf wilt, maar je moet het wel zelf aangeven
 • Wordt eigen initiatief en meedenken zeer gewaardeerd door je collega’s
 • Kom je terecht in een sterk groeiend familiebedrijf
 • Is een stage bij Ploegam geen koffie halen en kopiëren, maar behandelen wij jou als een
  volwaardig collega met #PloegamPower
Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.
Dit heb je nodig:

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van civiele techniek
 • Je hebt interesse in grond- en waterbouw, specifiek in het hoogwaterbeschermingsprogramma
 • Je bent woonachtig in of kunt makkelijk reizen naar de omgeving Zwolle / Arnhem (voorkeur rijbewijs B)
 • Je bent in het bezit van het VCA-certificaat

Wij bieden jou:

 • Ervaring in innovatieve, vernieuwende contractvormen/samenwerking met opdrachtgevers
 • De mogelijkheid om zelfstandig taken op te pakken binnen het project
 • Een stagevergoeding

Iets voor jou?

Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot de functie kun je altijd contact opnemen met projectcoördinator Erwin Vis op 0412-455450.

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief