Diverse stagiaires (mbo-hbo)

Spreekt de civiele techniek jou aan? Wil je graag ervaring op doen bij een integraal project in het kader van het hoogwaterbeschermingsprogramma? En ben je niet bang om zelfstandig taken op te pakken? Dan heeft Ploegam een mooie stageplek voor jou!

 

Wij zoeken geen meelopers....maar stagiaires die willen doorgroeien

 

Bij Ploegam zijn we altijd op zoek naar grondige denkers en gedreven doeners. Mensen die van aanpakken weten, naar slimme oplossingen zoeken en altijd in ontwikkeling zijn. Eerlijk is eerlijk, wij vragen veel van onze mensen. We zijn harde werkers en gaan er voor de volle 100 % voor. Je krijgt daar ook veel voor terug: je krijgt alle kans om je te ontwikkelen. Het is aan jou om die te pakken!

 

Je komt bij ons niet in een gespreid bedje. Daarvoor is ons familiebedrijf veel te veel in ontwikkeling. En dat is ook wat wij van onze mensen vragen: ontwikkel jezelf en groei met ons mee. Nieuwe mensen moeten ons helpen de volgende stap te zetten. Durf je het aan om samen met ons nieuwe wegen in te slaan? 

 

Voor verschillende projecten en ook op onze kantoren zoeken we stagiaires die het verschil willen maken. Mbo- en hbo-studenten die van aanpakken houden en die snappen dat je alleen door samen te werken verder komt. De opdrachten zijn divers en uiteenlopend.

En verder…

 • Kun je bij ons zoveel leren als je zelf wilt, maar je moet het wel zelf aangeven
 • Wordt eigen initiatief en meedenken zeer gewaardeerd door je collega’s
 • Kom je terecht in een sterk groeiend familiebedrijf
 • Is een stage bij Ploegam geen koffie halen en kopiëren, maar behandelen wij jou als een
  volwaardig collega met #PloegamPower

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Inspireer ons

Als bedrijf laten wij ons graag inspireren door studenten. Tijdens je opleiding heb je kennis vergaard, en wij geven je graag de kans die kennis te toetsen in de praktijk. Je ontdekt hoe de theorie in de praktijk wordt toegepast. Tegelijkertijd leren wij van jou: de frisse blik van de student geeft ons een nieuwe kijk op onze dagelijkse werkzaamheden. 

 

Zie jij kansen om jouw kennis en gedrevenheid binnen ons bedrijf in te zetten?

Dan ontvangt onze HR-afdeling graag een open sollicitatie met daarbij een omschrijving van je opdracht. 

 

Dit heb je nodig:

 • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van (civiele) techniek, communicatie, HRM, administratie of ICT
 • Je hebt interesse in de wereld infra, grond- en/of waterbouw
 • Je bent in het bezit van het VCA-certificaat

 

Wij bieden jou:

 • Ervaring in innovatieve, vernieuwende contractvormen/samenwerking met opdrachtgevers
 • De mogelijkheid om zelfstandig taken op te pakken binnen het project
 • Een stagevergoeding

 

Iets voor jou?

Neem dan snel contact op met Ploegam afdeling HRM

Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met onze HR-afdeling op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief