Vacature: stage werkvoorbereiding/planning kabelschade mbo (Utrecht)

 

Een stagiair(e) van Ploeggo ‘duikt in de wereld’ van schadeafhandeling. Onder de naam Ploeggo werken wij voor VodafoneZiggo. We hebben een onderhoudscontract en herstellen kabels in de regio Rotterdam, Leiden en Utrecht. Vanuit Utrecht behandelen we binnenkomende schades en sturen we de monteurs. Bij ons ga jij proactief aan de slag. Uiteraard met begeleiding,  maar je krijgt volop de ruimte om zelfstandig taken op te pakken. Het is kortom, een echte doe-stage.  

 

Als stagiaire kabels & leidingen werk je vanuit Utrecht binnen een gespecialiseerd projectteam van Ploegam. Dit projectteam is volop in ontwikkeling; wij groeien en jij groeit met ons mee. Jij kijkt kritisch naar onze aanpak, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij bieden jou een inspirerende leeromgeving, waarin je echt het verschil kan maken. Samen met je collega’s krijg je de vrijheid om jouw stage naar je hand te zetten met als doel een optimale kwaliteit en productie te realiseren.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een stagiair(e) die meewerkt en het interessant vindt te ontdekken wat er achter de schermen gebeurt. We nemen je mee en jij krijgt de kans om het werk in alle disciplines te ervaren. Afhankelijk van je interesse kijken we waar je het meeste tijd aan wil besteden. 

Wat leer je tijdens je stage? 

 • Werkvoorbereiding: (vaststellen van de schade, graafmeldingen doen bij de gemeente, Klicmelding, verkeersmaatregelen aanvragen, instructies voor de monteurs en de administratieve afhandelingen);
 • Planning: inplannen van de tickets
 • Contact onderhouden met zowel de klant als onze monteurs;
 • Meelopen met de monteurs.

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken?  

 • Je zit in het 3e of 4e jaar van je mbo-opleiding
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met grondwerk, waterbouw, infra of transport;
 • Je communiceert makkelijk en graag;
 • Je bent sociaal, nieuwsgierig en gemotiveerd om te leren. 

 

Wat krijg je van ons?

 • Een uitstekende stagevergoeding

 • Een werkplek die goed is te bereiken met het OV

 • Reiskostenvergoeding

 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te leren van onze vakmensen
  Tijdens je stage ondersteunen we je zo goed mogelijk bij je opdrachten. Het is voor jou belangrijk dat deze periode veel toevoegt aan je persoonlijke ontwikkeling. Tegelijk zijn wíj benieuwd naar de kennis en inzichten die jij meebrengt. Met jouw specifieke interesse en kennis kan je ons vast inspireren en een stap verder helpen. Jij hebt impact!

   

Iets voor jou?

Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot de functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >
Sollicitatieformulier
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief