VACATURE: (senior) WERKVOORBEREIDER GWW 

Standplaats: Heerde

 

Functieomschrijving

Een werkvoorbereider is een teamspeler die gaat voor de winst. Een goede start is het halve werk; dat geldt zeker voor onze GWW-projecten. Maar we zoeken een werkvoorbereider die meer doet dan het ‘halve werk’. Je gaat aan de slag met inkoop en selecteert onderaannemers en leveranciers. Je denkt na over faseringen, maakbaarheid en durft wat te vinden van een ontwerp, grondbalans of de financiën. Zo zorg je samen met het team voor een goed resultaat en borg je de continuïteit van het project samen een projectleider en uitvoerder. Durf jij dat aan? Dan ben jij de werkvoorbereider die wij zoeken!

 
Wie zoeken we?

Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider die in het totale traject de verantwoordelijkheid pakt. Je hebt een 

brede interesse, waardoor je zowel op projecten in infra, grondwerk en waterbouw je ei kwijt kunt. Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor wat je doet. 

 

Wat doet een werkvoorbereider?
 • Calculeren: het opstellen van een aanbieding;
 • Het maken van een ontwerp of EMVI-plan; 
 • Het voorbereiden van de uitvoering;
 • Contact onderhouden met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers; 
 • De financiële afhandeling van het project.

Ben ik de werkvoorbereider die jullie zoeken?

 • Ik heb mbo+/hbo werk- en denkniveau en een relevante opleiding (bijv. Civiele techniek);
 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de sector grond-, weg- en waterbouw is een pre;
 • Kennis van RAW en/of UAV-GC-contracten;
 • In het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B;
 • Ik kan goed het overzicht bewaren en scheidt hoofdzaken makkelijk van bijzaken;
 • Ik ben een geboren organisator en beschikt over een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Mijn eigenschappen: resultaatgericht, daadkrachtig en representatief;
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving;
 • PloegamPower!

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.  

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Heerde, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief