Ben jij een schipper met #PloegamPower?

VACATURE: SCHIPPER

Functieomschrijving

Ploegam zoekt voor de tak waterbouw een schipper op een werkschip. Ben jij een echte doener met grote interesse in constructieve waterbouw, dan hebben wij een mooie functie voor jou! Als schipper ben jij bij onze klant een onmisbare schakel bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Een allrounder die we breed kunnen inzetten want of het nu een kleine sleepboot, een werkschip of een groot binnenvaartschip is, je loodst het schip naar de juiste projectlocatie. Op de projectlocatie toon je jezelf een gedreven doener. Je pakt alles aan en ondersteunt onze mensen bij de werkzaamheden op het werkschip. Het zou heel prettig zijn als je naast een vaarbewijs ook je laspapieren hebt.


Door heel Nederland

Ploegam Waterbouw voert projecten uit in heel Nederland. Je bent onze ‘vliegende kiep’ en vaart naar elke locatie. Hierdoor is het werk heel afwisselend en is geen dag hetzelfde. Afhankelijk van je ervaring en je persoonlijke ambitie kom je uiteindelijk te werken op je ‘eigen’ schip. Maar voor het zover is, krijg je van ons de kans je te bewijzen en te laten zien wat je specialiteit is. Voorlopig ben je onze eerste schipper, maar als alles loopt zoals wij verwachten dan krijg je snel een aantal collega-schippers.Functie-eisen

  • Je hebt een groot vaarbewijs;
  • Je beschikt over een rijbewijs;
  • Je bent bereid de basiscursus Veiligheid te volgen;
  • Je kunt goed overweg met digitale middelen zoals smartphone en tablet;
  • Je beschikt over een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent zorgvuldig, vaart veilig en neemt geen onnodige risico’s;
  • Je kunt goed zelfstandig werken.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Je valt als schipper onder de cao Bouw en profiteert van de uitstekende arbeidsvoorwaarden die bij deze cao horen. Daarnaast bieden we je volop ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. Deze functie heeft geen vaste standplaats: door de variatie van onze projectlocaties kom je overal!


Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


 
Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.


 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief