Een spin in het web: administratief en commercieel sterk

VACATURE: PROJECTONDERSTEUNER

We zoeken een gedegen en betrouwbare collega die als projectondersteuner wil meedraaien in onze dynamische projectteams. Als projectondersteuner ben jij zowel administratief als communicatief sterk en haal je energie uit het werken in teamverband. Je schakelt snel en houdt van aanpakken. Multitasken gaat je goed af je en houdt van afwisseling in je werk. Het ene moment vraag je offertes aan, houd je jezelf bezig met projectgerichte administratieve werkzaamheden, zoals opdrachtbonnen maken voor leveranciers, het bijhouden (en sluitend maken) van de grondstromenregistratie, waarbij je intensief contact het met de uitvoering. En het volgende moment ga je in de projectomgeving aan de slag. 

 

De projectorganisatie is volop in ontwikkeling. We groeien en jij groeit vanzelfsprekend met ons mee, zodat wij klaar zijn voor de toekomst. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, waarin je echt het verschil kan maken. Samen met je collega’s krijg je de vrijheid om de werkzaamheden naar je eigen hand te zetten, zodat er een optimale productie en kwaliteit kan worden gerealiseerd. 

 

Heb jij de Ploegam Power om ons te helpen? Reageer dan snel op deze vacature. 

Functie-eisen

  • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt administratieve werkervaring;
  • Goede vaardigheden in Excel;
  • Affiniteit met de GWW-sector;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jouw eigenschappen: flexibel, gestructureerd en zelfstandig;
  • De functie is zowel full- als parttime in te vullen. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, transport, natte aannemerij en emissieloos bouwen. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons bedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, richten natuurgebieden in, handelen in grond, verhuren werkschepen en ontwikkelen elektrische machines. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Vul dan direct het sollicitatieformulier in. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 06-158 315 02.

Carmen van den Hurk
Carmen van den Hurk

sollicitatie@ploegam.nl

Whatsapp direct via: 06-158 315 02

Contact >

Sollicitatieformulier

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief