Wij zoeken geen rekenwonder, maar een projectcontroller waar we op kunnen rekenen

VACATURE: projectcontroller

Functieomschrijving

Natuurlijk kun je wel rekenen, maar we vinden het belangrijker dat onze projectorganisatie op jou kan rekenen. Je werkt immers samen met het projectteam aan het realiseren van een positief projectresultaat. Je koppelt ervaring en gedrevenheid aan een grondige aanpak. Binnen het projectteam hou je voortdurende de financiële vinger aan de pols. Zo zorg je dat het team van start tot einde koerst op goed resultaat. 


Als controller bij Ploegam ben jij verantwoordelijk voor de gehele projectadministratie van een of meerdere projecten. Je bent, zowel intern als extern, het aanspreekpunt op het gebied van projectadministratie. Je richt de administratie van projecten in, beoordeelt en bewaakt deze. Je verklaart en interpreteert projectcijfers en signaleert de risico’s. Daarnaast houd je je bezig met het bewaken van een tijdige en volledige facturatie. Ook constateer je mutaties op de werkbegroting, en ondersteun je de projectleider in het maken en beoordelen van projectrapportages. Kortom, je zit geen dag stil! 

Functie-eisen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau in de richting van Control, Accountancy of vergelijkbaar; 
  • Minimaal drie jaar ervaring in de accountancy en/of in de rol van controller; 
  • Je hebt ervaring met projectadministratie;
  • Affiniteit met de bouwsector is een pre;
  • Microsoft Office kent geen geheimen voor jou;
  • Je beschikt over een rijbewijs B;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jouw eigenschappen: integer, analytisch en zelfstandig, maar je kunt ook goed in een team werken. 

Samen duurzaam werken aan een mooier en veiliger Nederland

Ploegam werkt vandaag voor een betere wereld morgen. Van plan tot uitvoering leggen we daarom veel nadruk op duurzame oplossingen, veiligheid voor onze mensen en de omgeving en het milieu. We slagen er in de afvalstromen te verminderen, we hergebruiken materialen en ontwikkelen elektrisch materieel. Op het vlak van veiligheid zetten we ook dagelijks stappen. Ondanks een sterke groei van ons bedrijf, neemt het aantal incidenten af. Ons motto: wij werken veilig of niet werpt vruchten af. En daar profiteren niet alleen onze mensen van, ook de omgeving merkt dat wij zorg en aandacht voor hen hebben. Want een goed project is een veilig uitgevoerd project.    

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen en kades, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, veiliger en duurzamer wordt.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie. Je komt in een sterk groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. De standplaats van deze functie is Oss, maar door de variatie van onze projectlocaties kom je overal! 

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450. 

 

Let op: we hebben vakantie van week 31 t/m 34. Wij reageren op je sollicitatie na de vakantie. 

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >


Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief