Wij zoeken geen pennenlikker, maar een project administrateur die volledig opgaat in de dynamiek van onze projecten

VACATURE: PROJECT ADMINISTRATEUR

Functieomschrijving

Als project administrateur willen we natuurlijk een gedegen, betrouwbare collega. Maar onze nieuwe collega moet wel mee draaien in onze dynamische projectomgeving. Je schakelt snel en bent besluitvaardig. Een echte aanpakker. 

 

Dit is een functie voor iemand die van afwisseling houdt. Je helpt bij de projectadministratie, controleert projecturen en vraagt vergunningen en bodemonderzoeken aan.  Jij bent een echte ‘multitasker’ en je voelt je daar goed bij. 

 

De projectorganisatie is volop in ontwikkeling. Wij groeien en groeit met ons mee. Jij gaat ons namelijk helpen de projectadministratie in te richten, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Jij kijkt naar onze werkwijze, draagt verbeteringen aan en neemt initiatief voor verandering. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving, waarin je echt verschil kan maken. Samen met je collega’s krijg je de vrijheid om de werkzaamheden naar je hand te zetten, zodat er een optimale productie en kwaliteit kan worden gerealiseerd. 

 

Heb jij de Ploegam Power om ons vooruit te helpen? Stuur ons dan snel een bericht.  

 

 

Functie-eisen

  • Je hebt een administratieve opleiding afgerond op mbo-niveau;
  • Administratieve werkervaring; 
  • MS-office kennis;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsprofiel

Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders - dat is de kracht van ons familiebedrijf. Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met standplaats Oss. Een kleine greep uit onze projecten: wij verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier, leggen riolering en wegennetwerken aan en verzorgen kabel- en leidingwerkzaamheden. Zo zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt. 

  

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie waarbij het tot de mogelijkheden behoort om (in de toekomst) binnen ons bedrijf over te stappen op andere disciplines die de GWW te bieden heeft. Je komt in een groeiend bedrijf terecht met betrokken medewerkers en een familiaire werksfeer. Er zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied.  

 

Contact

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar sollicitatie@ploegam.nl. Voor vragen met betrekking tot deze functie kun je altijd contact opnemen met Carmen van den Hurk, afdeling HRM, op 0412-455 450.

HR-afdeling
HR-afdeling
sollicitatie@ploegam.nl
Contact >
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief